Şimdi Ara

cpu ısınma ve pc kapanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2 hafta önce aşağıdaki özlellikleri bulunan bilgisayarımın harddiskini samsung ssd 850 evo 250 gb ile değiştirdim ve windows 8 yüklettim kurulumu yapan kişi bütün driverlari eksiksiz kurduğunu söylemekte.ben başka bişey yapamam diyor.

cpu ısınma ve pc kapanma problemi

Gelelim probleme
    Flash player destekli oynatıcılardan (örn. netspor sitesi) video izlerken fan hiç susmuyor cpu %97-98 gösteriyor ve bir süre sonra bilgisayar kendiliğinden kapanıyor.

bu sorun neden kaynaklanmış olabilir ve bir çözümü varmıdır.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Dostum ısıdan dolayı pc kapanıyor gibi

http://www.yufersu.com/core-temp-v1-5-1-full-indir-islemci-isi-olcme-programi.html

bu programı kur ve anlık olarak pc ısını kontrol et bakalım ısı kaç dereceye kadar çıkıyor. Ayrıca bilgisayarcı tanıdık değilse bilgisayar parçalarını değiştirmiş olabilir geçmişte bi arkadaşımın başına gelmişti değiştiğini ben farkedince adam kabullenmişti.(Yanlış takmışım kusura bakmayı ayaklarıyla)
  • takalar1381 T kullanıcısına yanıt
    parça değiştirme olanağı olamaz çünkü başından sonuna kadar bekledim.
    Isınma problemi sadece flash playerde video izlerken oluyor youtube ve media playerda bir sorun olmuyor
    programı indirdim ama rar şifresimi istiyor anlayamadım rar dan çıkartıp kuramadım bir türlü.
  • fgulec84 F kullanıcısına yanıt
    Verdiğim sitede rar şifresi yazmıyor mu ?

Bakayım bi rar şifresine göremedin herhalde
  • fgulec84 F kullanıcısına yanıt
    sitede yazıyor reklam olur burada paylaşmam

indirme linkinin üstünde
  • Evet ısıdan dolayı olabilir yani aklıma başka bir şey gelmiyor.

Geçenlerde kasa bilgisayarım ile gene aynı sorunla karşılaşmıştım fanlı soğutmayı sıvı soğutma ile değiştirdim bir daha yaşamadım ama benimkinde direkten bilgisayara güç verildiğinde ısınıyordu 5 dakika olmadan kapanıyordu.
  • Başka bir internet tarayıcısında dene sorun ordada devam ediyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.