Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 2 hafta önce aşağıdaki özlellikleri bulunan bilgisayarımın harddiskini samsung ssd 850 evo 250 gb ile değiştirdim ve windows 8 yüklettim kurulumu yapan kişi bütün driverlari eksiksiz kurduğunu söylemekte.ben başka bişey yapamam diyor.
Gelelim probleme Flash player destekli oynatıcılardan (örn. netspor sitesi) video izlerken fan hiç susmuyor cpu %97-98 gösteriyor ve bir süre sonra bilgisayar kendiliğinden kapanıyor.
bu sorun neden kaynaklanmış olabilir ve bir çözümü varmıdır.
bu programı kur ve anlık olarak pc ısını kontrol et bakalım ısı kaç dereceye kadar çıkıyor. Ayrıca bilgisayarcı tanıdık değilse bilgisayar parçalarını değiştirmiş olabilir geçmişte bi arkadaşımın başına gelmişti değiştiğini ben farkedince adam kabullenmişti.(Yanlış takmışım kusura bakmayı ayaklarıyla)
takalar1381T
kullanıcısına yanıt
parça değiştirme olanağı olamaz çünkü başından sonuna kadar bekledim. Isınma problemi sadece flash playerde video izlerken oluyor youtube ve media playerda bir sorun olmuyor programı indirdim ama rar şifresimi istiyor anlayamadım rar dan çıkartıp kuramadım bir türlü.
fgulec84F
kullanıcısına yanıt
Verdiğim sitede rar şifresi yazmıyor mu ?
Bakayım bi rar şifresine göremedin herhalde
fgulec84F
kullanıcısına yanıt
sitede yazıyor reklam olur burada paylaşmam
indirme linkinin üstünde
Evet ısıdan dolayı olabilir yani aklıma başka bir şey gelmiyor.
Geçenlerde kasa bilgisayarım ile gene aynı sorunla karşılaşmıştım fanlı soğutmayı sıvı soğutma ile değiştirdim bir daha yaşamadım ama benimkinde direkten bilgisayara güç verildiğinde ısınıyordu 5 dakika olmadan kapanıyordu.
Başka bir internet tarayıcısında dene sorun ordada devam ediyor mu ?