Şimdi Ara

CPU hiç düşmüyor. Bir yandan müzik dinlerken bir yandan başka birşey yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CPU'm gerçekten hiç düşmüyor. Müzik açıp FM oynayamıyorum sürekli kasıyor. Video açıp başka birşeye bakmam gerektiğinde alta alıp bakarken kasıyor. Önceden böyle yapmıyordu. Bir ara Power Supply yanmıştı onla birlikte HDD'de yanmış. İkisini değiştirdim. Biraz düşük parçalar aldım. Acaba işlemci de zarar görmüş olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
    Örnek: aşağıda şu an Mesut Çevik ile Canlı Yayın izliyorum resimde gördüğünüz CPU kullanımı

CPU hiç düşmüyor. Bir yandan müzik dinlerken bir yandan başka birşey yapamıyorum

• ekrn.exe diye bir program var o ne programı ? işlemcinin yüzde 69unu o yiyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog_pro

ekrn.exe diye bir program var o ne programı ? işlemcinin yüzde 69unu o yiyor işte

Biliyorum ki dostum sen dedikten sonra işlemini sonlandırdım tekrar geldi.
  • galiba nod32 kullanıyorsun ?
  • quote:

galiba nod32 kullanıyorsun ?

Evet orjinal değil fakat internetten indirme
  • piskomat kullanıcısına yanıt
    o galiba nod32'nin bir parçasıydı,nod32 kuruluysa kaldır işlemci nefes alsın
  • quote:

o galiba nod32'nin bir parçasıydı,nod32 kuruluysa kaldır işlemci nefes alsın

Deniyorum hemen eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen kaldır,işlemciyi daha fazla yormasın
  • piskomat kullanıcısına yanıt
    oldu mu ?
  • quote:

oldu mu ?

Hocam kaldırdım yeniden başlattım falan CPU fazla yükselmedi şu an ama hala FM oynarken müzikte takılmalar devam ediyor.
  • radyoyu internetten dinliyorsun demi ?
  • quote:

radyoyu internetten dinliyorsun demi ?

Evet de pc'den açtığımda da oluyor tabi
  • 1-internetin yavaş olabilir
    2-internet ağına virüs bulaşmış olabilir
    normal bilgisayarda kayıtlı müzik dinle aynı sorun teşkil ediyor mu bakalım
  • quote:

1-internetin yavaş olabilir
    2-internet ağına virüs bulaşmış olabilir
    normal bilgisayarda kayıtlı müzik dinle aynı sorun teşkil ediyor mu bakalım

Kayıtlı dinleyince de oluyor dostum
  • o zaman şöle yapalım ses kartın tek mi yoksa onboard ve harici ? ses kartı sürücüsünü güncelle,aynı sorun devam ederse virüs vardır ve işlemciyi yine kontrol et var mı gereksiz çalışan ya da işlemciyi yoran program (.exe) var mı kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskomat

CPU'm gerçekten hiç düşmüyor. Müzik açıp FM oynayamıyorum sürekli kasıyor. Video açıp başka birşeye bakmam gerektiğinde alta alıp bakarken kasıyor. Önceden böyle yapmıyordu. Bir ara Power Supply yanmıştı onla birlikte HDD'de yanmış. İkisini değiştirdim. Biraz düşük parçalar aldım. Acaba işlemci de zarar görmüş olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
    Örnek: aşağıda şu an Mesut Çevik ile Canlı Yayın izliyorum resimde gördüğünüz CPU kullanımı

eseti sildikten sonra yine aynı şekilde ss atabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

CPU'm gerçekten hiç düşmüyor. Müzik açıp FM oynayamıyorum sürekli kasıyor. Video açıp başka birşeye bakmam gerektiğinde alta alıp bakarken kasıyor. Önceden böyle yapmıyordu. Bir ara Power Supply yanmıştı onla birlikte HDD'de yanmış. İkisini değiştirdim. Biraz düşük parçalar aldım. Acaba işlemci de zarar görmüş olabilir mi diye düşünmüyor değilim.

Hocam Eset değil komple format attım durum hala aynı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Hocam Eset değil komple format attım durum hala aynı...

Show proccesses from all users deyin öyle bakin hepsini gostermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ANTİ VİRÜS KULLANMAMANI ÖNERİRİM EĞER KULLANIRSAN HER ZAMAN TARAMA YAPIYOR VE ÇOK RAM HARCIYOR HARCAMAKLA BERABER PC NİN CPU SUDA TAVAN YAPIYOR EĞER SAÇMA SAPAN HACKLER FALAN YÜKLEMİYORSAN PCNE BİR SORUN OLMAZ DOSTUM
  • Temiz format at ve hiç bir virüs programı yükleme.Driverlarını tek tek yükle hepsinden sonra kontrol et bunlardan önce temiz bir virüs taraması yap.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.