Şimdi Ara

Cpu Destekleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde eski bir adet anakart var işlemci alacağım ama alıpta elimde kalmasını istemiyorum sizden istediğim linkte verdiğim anakartın işlemciyi en fazla kaç w desteklediği, teşekkür ediyorum..

http://www.asrock.com/mb/SiS/939S56-M/

• fatihler123 F kullanıcısına yanıt
    Anakartın kendi sitesinde de desteklediği watt miktarını yazmamış. Bende kullanıcı kitapçığını indirip okudum ondada her hangi bir watt değeri bulunmamakta. O yüzden watt değerine takılmak yerine sen anakartın desteklediği cpu listesinden senin için en uygununu seçsen daha iyi olur.

Aşağıdaki linkte desteklediği cpu'lar mevcut.

http://www.asrock.com/mb/SiS/939S56-M/?cat=CPU

Kolay gelsin.
  • maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Hocam ebaydan siparis edicegimde ayni islemcinin 95 ve 110w'lik Farkli modelleri mevcut 110 luk Daha Ucuz Eger 110 destrklerse onu almayi dusunuyorum tesekkuler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen o zaman almak istediğin işlemcinin modelini bir yazsana.
    Amd athlon x2 4400+ socket 939

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ankartın kendi sitesinde ve diğer sitelerde anakartın o işlemci için özellikle şu watt'lık modelini destekliyorum şunu desteklemiyorum gibi bir şey yazılmamış. Kısacası alacağın işlemciyi o anakartta çalıştırabilirsin.

Zaten watt sorunu olsaydı, anakartın desteklediği işlemci listesinde özellikle onu vurgulardı diye düşünüyorum.

Ek olarak ASRock zaten anakartlar içerisinde destek olarak işlemci watt değeri en yüksek olanlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 10 Eylül 2015; 8:46:15 >
    tmm olur ins tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulamalara CPU ve RAM atama
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.