CPU gelişimi çok hızlı olduğundan, CPU performansı ile ilgili konularda hemen eskiyor. Ancak yine de göz önünde bulunması bence faydalı, ihtiyaç duyan birileri her zaman olur bence. Fiyat indirimlerini de fx-57 hemen haber yapıyor zaten, buradakiler onların toplu hali sadece.
teşekkürler.
elinize sağlık
ay arkadaşlar napıyosunuz
Türkiyede işlemci fiyatları hala çok yüksek vergi oranı bilişimde azaltılmalı!
AŞAĞIDA I3-540 İŞLEMCİNİN ÖZELLİKLERİNİ YAZIYORUM. DAHA DETAYLI BİLGİ VE TECRÜBEM OLMADI. ANCAK ŞİRKETE YAKIN ZAMANDA YENİ BİR PC ALINACAK ONU KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM. DETAY BİLGİ ATACAM.
Dual Core Enhanced Intel Speedstep® Technology Hyper-Threading Technology 1 Intel® EM64T 2 Intel® Virtualization Technology Enhanced Halt State (C1E) Execute Disable Bit 3
This part supports Intel® HD Graphics.
The integrated graphics frequency is 733 MHz.
This part supports DDR3 memory speeds up to 1333 MHz
Intel SSE4.1 and SSE4.2 enabled.
konuların ayrılması çok iyi bu arada size bir soru ?
bende asus F50 2.66 sv var onu T9550 den T9900 e upgrade ettim canavar gibi çalışıyor !! ama puan sadece 6.2 den 6.5 e çıktı )) 2.66 mhz den 3.06 ya çıktık şimdi ise Q9100 takmak istiyoırum DESTEKLERMİ ? SORUM BASİT EĞER YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM !!! aslında işlemci yolda yurt dışından geliyor QS işlemci sonuçda ne olursa olsun takıp deneyeceğim ama şimdiden yorum yapabilir ve sonun da ne olacağını hep beraber görebiliriz )))
eline sağlık
Geçen kutuları karıştırırken elime bir işlemci geçti google a üzerindeki numaraları yazıyorum birşey anlamadım ne olduğundan.Belki sizler bilirsiniz.
iğnelerinin olduğu alt kısımda yazanlar E733572bBE PHILIPPINES
A805031bb SL27K/2.8V
üst tarafında ıntel pentıum w/MMX tech
A80503166 SL27K 87460153-1150 INTEL MC'92'95'
yazıyor.Bu işlemci nedir çalıştığını dahi bilmiyorum.Çalıştırmak için uğraşmaya değermi?
Pentium 166 MMX CPU, 96lardan kalma.
offf be baya baya atıl durumdaymış nasıl unutmuşum valla. Bir işe yaramaz artık bu cpu.Sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme