Şimdi Ara

CPU Bölümündeki Önemli Konular ve Fiyat İndirimleri -Genel Başlık- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
32.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla Saol hocam teşekkürler akımdaki soru işaretlerini bi nevi azalttın
  • hertürlü konuda forumdonanımhaber sizlerin sayesinde 1 numara. ellerinize sağlık hocam çok güzel konu olmuş
  • yeni E5200 ün testlerini ülkemize gelir gelmez görmek istiyoruz. Çok faydalı bir liste hepsinin bir arada olamsı çok güzel. Elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

temmuz indirmleri gözükmedi daha

aynen nerde bu temmuz indirimleri
  • hatasız kul olmaz AMD K.O. INTEL INTEL K.O. AMD amafakatvelakin INTEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRaSpIRIN -- 18 Temmuz 2008; 15:23:06 >
  • baya bi uğraşmıssın emeğe saygı..
  • Düşünce güzel, konu güzel ama link vermek yerine yavaş yavaş o konularda verilen verileri ilk mesaja aktarıp tek kaynak oluşturmak daha güzel olur
  • EMeğinize sağlık
  • Çok yararlı bi topic elinize sağlık
  • teşekkürler
  • GüzeL AcıkLamaLar Yapmışsın..

Konuyun Başındaki Resme Koptum. Bence İnteL Döver..
  • guzel bir kaynak olmus tesekkurler.
  • mükemmel bir çalışma olmuş Q6600 almıştım performansı ve yapılan yorumlara buradan baktım epey olumlu yorumlar var helal olsun diyorum
  • Ekim ayı itibariyle Intel'de birçok işlemcide fiyat indirimi olacağı söylentileri dolaşıyordu. Q6600 ve 6700 işlemciler hala fahiş fiyatla satılıyor. Doların tavan yapması da cabası
  • Güzel inceleme olmuş.Bir çok kişinin işine fazlasıyla yarıyacaktır.teşekkürler
  • Pc alıcak arkadaşların incelemsi gereken bir konu işlemcilerin performansları tek bi konu altında toplanılmış
  • Güzel konu incelemeye başladım :) öğrenecek çok şey var...
  • Çok yararlı bir konu olmuş üstad elinize sağlık
  • Üst konu olmuş ...pek dikkat çekmiyor...Aşağılarda olsa daha çok dikkat çekerdi...

Bu sıralar güzel bi indirim olan C2D veya Quad işlemci var mı diye baktım da
    Başlıkta fiyat indirimleri diyor da o açıdan...Acaba o intelin indirimlerinden mi bahsediyor
  • işlemciler de bilmediğim ve kafama takılan birşey var.. bu konuyla ilgili kou bulamadım..

örnek : Q9550 E0 bu sonunda ki ''E0'' ne anlama geliyor.. işlemci alırken revizyon denilen olayın neyine bakmak gerekli ?

pm ile cvp verilebilirsede çok iyi olur..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.