Şimdi Ara

CPU %50 explorer.exe ve bazı exe'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar birtürlü düzeltemediğim bir sorunla karşı karşıyayım. benim makina daha 2 aylık. bu son bikaç haftada pc açıldıgında hiçbir işlem yapılmıyor.
    görev yoneticisinden bakıyorum explorer exe cpu %50 sini kulanıyor. sonlandırıyorum sonra gorevi tekrar açıyorum düzeliyor. - oturum kapatıp tekrar açınca da düzeliyor- . kaç kez format attım ilk 1-2 gün normal sonra yine aynı durum. belki programlarımda sorun olabilir diye hiçbi program yuklemeden kullandım pc yine aynı.
    tek bi MuOnline oyunum var onu kuruyorum, asıl sorunda onda, oyunun exe leri de aynı durumda, exe çalıştırdığımda cpu yiyor. cd den sadece exe atıpp tekrar tıklayınca giriyor. ama oyundan çıktığım zaman yine aynı.

sorun oyunda değil,

explorer 7 sürümünü kurdum, pc açılışı düzeldi,

ama oyun exe leri aynı durumda.
     CPU %50 explorer.exe ve bazı exe'ler

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

• Yokmu bir düşüncesi olan.
    Araştırdım bunu baya başka forumlarda sitelerde birkaçtane benzer duruma rastladım fakat düzeltmem için pek kaydadeğer bi bilgiye rastlamadım.

*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROJ -- 26 Haziran 2007; 10:22:37 >
  • İE7 nin karakteristik özelliği bir çözümü yok. Hatta diğer browserlarda da durum aynı. İstersen İE7 yi kaldırıp İE6 yı kullanarak biraz daha rahatlatabilirsin bellek kullanımını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.