Şimdi Ara

ÇPL Mİ MESLEK LİSESİMİ YARDIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeğenim liseye gidicek puanı düşük çok programlı liseler mi iyidir yoksa meslek liselerimi acil yardımınız lazım

• up beyler yardım lazımm
  • yokmu bilen biri çok önemli beyler çocugun hayatını etkileyecek bilmeden bir şey söylemek istemiyorum
  • Çok programlıda harcanır çocuk. Zaten her yerde yok. Yakınında varsa şanslısın demektir. Koca ankarada 2 yada 3 tane olduğunu biliyorum. Teknik çıkması mesleki ve teknik liselere gönderin. Yani önceki adı anadolu teknik ve meslek lisesi değil sadece anadolu teknik olanlara. Meslek derslerinin eğitimleri iyi oluyor ve teknik seçme şansı oluyor. 9. sınıftan sonra bölüm ve alan seçecek. Ben olsam teknik bölümü olan bi okula gönderir toparlamasını sağlamaya çalışırdım. Zayıf notu olmasa ve; matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil ve anlatım derslerinim ortalaması 50 olsa geçer tekniğe. Kolay yani bence. Ama o puanla nereye sokarsanız sokun ona zor gelecektir ve sınıfta kalacaktır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim hocam :)

Ben de mesleğe geçip biraz toparlayıp ordan tekniğe geçmesinden yanayım çpl ler kafamı karıştırdı onlar daha kötü o zaman dediğiniz gibi teknik ve meslek lisesi dahamı kötüdür hocam sadece tekniklerin puanı yüksek değil mi? yeğenimin yerleştirme puanı 267 şimdi ona göre bir teknik lise bakacağım umarım puanı yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizgari2

Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim hocam :)

Ben de mesleğe geçip biraz toparlayıp ordan tekniğe geçmesinden yanayım çpl ler kafamı karıştırdı onlar daha kötü o zaman dediğiniz gibi teknik ve meslek lisesi dahamı kötüdür hocam sadece tekniklerin puanı yüksek değil mi? yeğenimin yerleştirme puanı 267 şimdi ona göre bir teknik lise bakacağım umarım puanı yeter

Hocam bende şu an radyo ve televizyon okuyorum teknik lisede. 11. sınıftayım. Puanlar çok düştü ilk girdiğime göre. Geçen sene nakli veren geldi 9lardan. O derece düşüyor nakil döneminde puanlar. Anadoluya gidenlerde oldu, çplden gelenlerde oldu... Oldu da oldu işte. Mesleğe derken zaten 9. sınıfta ATL yada AML programı değil AMP görecek. Seneye de ATL yada AMPye gidecek geçerse. Ama dediğim gibi çplden daha iyi her haliyle

• Hep de ya yeğen ya kuzen ya da arkadaş olur zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balgambaz B kullanıcısına yanıt
    Anladım,teşekkür ederim. :) Meslekte yıl sonu ortalaması iyi olursa anadoluya da geçebilir o zaman.Aslında puanı iyi olsaydı hiç yazdırmazdım meslek lisesini.Bende bu sene meslek lisesinden mezun oldum,çok pişman oldum gittiğime zamanında salaklık edip atl'ye de geçmedim şimdi acısını çekiyorum.
  • Yalanmı söyleyecem birader açık konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizgari2 -- 7 Temmuz 2015; 15:10:51 >
  • Tabiki geçebilir. Yalnız önce çplye yada anadoluya geçerse bölüm derslerinin başladığı senelerde anadolu lisesine geçemez. Hükümet değişince yeni bakan ne karar verir, eğitim sistemi düzelir mi bilemem. Aslında 3 sene sınav sistemi iyiydi bizim girdiğimiz gibi tek sınav olunca olmuyor işte. Bende sbsden yüksek puanla girdim şimdi 280 puan alan bizim okulda tekniğe geçti. Örnek; eski sevgilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.