gibi başı aynı sonundaki numaralar değişen adreslerden spam mail geliyor, ben bu asılsız uzantıdaki, @ymail.com, @mail.com gibi adreslerden gelen tüm mailleri engelle gibi bir filitreleme oluşturma imkanım varmıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: tmk20
Merhaba,
hesaba yönelik filitreleme ile bir kaç mail adresi engelliyorum ama sürekli değişken adreslerden spam mailler gelmeye devam ediyor. örnek;
gibi başı aynı sonundaki numaralar değişen adreslerden spam mail geliyor, ben bu asılsız uzantıdaki, @ymail.com, @mail.com gibi adreslerden gelen tüm mailleri engelle gibi bir filitreleme oluşturma imkanım varmıdır ?
Merhaba.
Php tabanlı bir mail scripti yazmıştım, bu scripte:
1- Sahte domaini tesbit etme (reklammci@olmayanadress.com) gibi ... 2- Gönderici adresi ve geri dönüş adresi farklı ise spam kabul et yada sil .. 3- Veri tabanlı "Kara ip" listesi kontorolu 4- Veri tabanlı "Kara Domain" listesi kontrolu 5- Kelime sansürleme, ve veri tabanındaki kara listedeki bir kelime bulunursa spam kabul etme .. 4- Spamhaus listesini kullanma
Gibi ve aklıma gelmeyen bir çok özellik eklemiştim. Eğer ilginizi çekerse özel mesaj ile dönüş yapabilirsiniz, uygun fiyata satabilirim.