Şimdi Ara

cpanel mail sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa bu işlere giriyorum. bir domain ve host aldım. Cpanel üzerinden mail adresi açtım kendime site uzantılı fakat webmailden filan girip mail attığımda mail gitmiyor ,aynı şekilde gelmiyor. Giden gelen mail ayarlarını yapmak gerekiyormuş ama bir türlü nerden yapılacağını bulamadım.

Ayrıca bu ayarları yapmak için outlook gerekiyor mu? Yani ben bu mail adresini webmail üzerinden kullanamaz mıyım? İlla outlook lazımsa , outlook işlevi gören alternatif bir yazılım önerir misiniz.

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

İlk defa bu işlere giriyorum. bir domain ve host aldım. Cpanel üzerinden mail adresi açtım kendime site uzantılı fakat webmailden filan girip mail attığımda mail gitmiyor ,aynı şekilde gelmiyor. Giden gelen mail ayarlarını yapmak gerekiyormuş ama bir türlü nerden yapılacağını bulamadım.

Ayrıca bu ayarları yapmak için outlook gerekiyor mu? Yani ben bu mail adresini webmail üzerinden kullanamaz mıyım? İlla outlook lazımsa , outlook işlevi gören alternatif bir yazılım önerir misiniz.

Merhaba;

Eğer, webmail servisini kullanıyorsanız mail gönderip almakta sorun yaşamıyor olmanız gerekmektedir. Webmail kullanımını iyice araştırınız ve sonrasında göreceksiniz ki mail gönderip almakta sorun olmayacaktır. Sorununuz yine de devam ederse, hosting sağlayıcınız ile iletişime geçmenizi önermekteyiz.

Webmail servisini kullanmak için bir ayarlama yapmanız gerekmemektedir. Outlook veya benzeri program kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz, bazı ayarlamalar yapmanız gerekecektir ancak zaten istemiyorsunuz, webmail kullanmanızı önermekteyiz,

Bİlginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• teşekkürler.

destek mesajı atmıştım düzeltmişler.
    Outlook okunmuş mail alma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.