Arkadaşlar Samsun 19" 940 BW monitör üm var ve 226BW 22" almayı düşünüyorum ancak şu konuyu öğrenmek istiyorum.
Monütör ün ebadı ne kadar büyürse görüntü de aynı oranda bozulur mu (Mesale oyun oynarken ve film izlerken)
15" monütörde seyredilen film 22" monitörde seyredilen film'den daha mı sağlıklık (net) izlenebilir. TŞK
Sanırım bu konu daha çok nokta aralığı ve response time (tepki süresi) ile ilgili. Örneğin 20" olan SAMSUNG 206BW ve 22" olan SAMSUNG 226BW'yi ele alalım. Her ikisinin de çözünürlüğü 1680x1050 ANCAK 22" daha geniş bir alana sahip olduğundan pixellerin arası da daha geniş. İşte bu nedenle, teorikde aynı çözünürlüğe sahip monitörlerden nokta aralığı daha düşük olanda film görüntüsü daha net olabilir. Pratikte ise gözün farkedebileceği kadar olur mu, onu da kullananlar yanıtlasın.
Kardeş çok inceleme.226BW herşeyiyle nefis bir monitör,kim ne derse desin.Özellikleri de gayet iyi. Arkadaşımda var,nfs carbon un başından kalkamadım.İzleyeceğin film kaliteli ise problem yok.
bozulmaz kardeşim bozulmaz 226bw harika bi monitör samsung aştı kendini..
Beyler bozulmaz diyorsunuz ama hala kafama takılan bir nokta var
Seyrettiğimiz bir filmin penceresini küçülttükçe görüntü kalitesi yükseliyor, büyüttükçe görüntü kalitesi bozuluyor. Bu size sorduğum soru ile aynı anlama gelmiyormu bana hala bozulur gibi geliyor. Bozulmaması için film çözünürlüğünün çok yüksek olması gerekiyor gibi geliyor bana .........