Şimdi Ara

[ÇÖZÜM] Geçerli Güvenlik Ayarlarınız Bu Dosyanın Yüklenmesine Izin Vermiyor Uyarısının Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam itibariyle başıma gelen bu uyarı yüzünden bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum. Windows internet ayarlarından kaynaklanan bu sorun dosya indirmenize izin vermiyor. Chrome'da ise dosyaları indirip son kontrolde "Başarısız - Engellenenler" şeklinde hata veriyor.

Bu durumda ;

1. Create another user (admin) (Admin) başka bir kullanıcı oluşturun
    2. Switch to the newly-created user yeni oluşturulan kullanıcı geçin
    3. Run regedit regedit - Regedit i çalıştırın 4. Navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings Gezinmek için HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings klasörünü silin
    5. Switch back to your original account - tekrar orijinal hesap geçin ve orj hesabınızdanda regedit çalıştırıp üstteki yazdığım h-key adresine gidin aynı şekilde ordaki internet settings klasörünü de silin...

Sorun kesinlikle çözülüyor....
    NOT... bu işlemi yaparken kesinlikle internet hiç bir i.explorer penceresi açık olmasın...

yapınca benim sorunum düzeldi. Umarım sizin de işinize yarar..

• denedim olmuyor tekrar regedite girdiğimde internet settings orda gözüküyor yardım edermisiniz i
  • kardeşim aynı hata sonucunda ben chrome'da indirilenlere girip uzun bi link var ona tıklarım sonra yüklemeye izin ver der onu seçerim ve indiririm chrome'da böylece indirebiliyorum yardımcı olduysam ne mutlu bana

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.