Şimdi Ara

ÇÖZÜM AYT VS ACİL AYT(MAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345 bitti şimdi sarmal çözüyorum sonra hangısını çözeyim?

• arkadaşım böyle bir amacımız yoktu.insanları yanıltmak bizim tarzımız değil sadece yeni bir yaklaşım geliştirdik. çok sayıda grafiğe sahip ölümlerde grafiklerin birbirinden ayrılması ve daha iyi odaklanma için denedik. kitapta zaten çok sayıda orjjinal soru var böyle bir hileye ihtiyaımız yok ancak yeniye alışmak her zaman zordur seni anlıyorum.
  • Çözüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acil ayt bana gereksiz kasıntı geliyor hocam hedefım 40ta 38 filan olsa tamam ama okadar yüksek değil hedefim.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Mezun olmayan birinin çözmesi çok gereksiz

• Çözüm yayınları ayt kitabının ayrıntılı video çözümleri varmı ?? PDF olarak var ama anlamak ne mümkün hocalara geldik kitabını tamamen çözecek mi ??? Yoksa sadece kendi seçtikleri sorularını cozecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunlar kesin çözmeli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Kesin diye bir şey yok hocam sadece zaman isteyen bir kitap 12. Sınıf öğrencisinin zamanını alabilir o bakımdan dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    çözümler sıtede var
  • Çözüm3d çözmeye kıyamıyorum o sorular arasındaki bosluklar sayfa kalitesi grafik sorularının tablo seklinde mükemelligi sekiller sukullar cok güzel bir kitap
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    hocam başka ne çözüyorsunuz? ayt matta
    acil karekök kaf apotemi çözüm ekstremum endemik
    Acil ayt o kadar da zor değil. Ayarında bence

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    çözüm ayt?
  • ÇÖZÜM AYT ALDIM
  • Üçdörtbeş düşünüyodum ben de 3d aldım forumun etkisinde kalarak Kitap hoş ama biraz da yanıltıcı klasik tarzda sorular bile tablo içine alınmış boyanmış falan, değişik yeni tarz havası vermek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorah Mormont

Üçdörtbeş düşünüyodum ben de 3d aldım forumun etkisinde kalarak Kitap hoş ama biraz da yanıltıcı klasik tarzda sorular bile tablo içine alınmış boyanmış falan, değişik yeni tarz havası vermek için
    arkadaşım böyle bir amacımız yoktu.insanları yanıltmak bizim tarzımız değil sadece yeni bir yaklaşım geliştirdik. çok sayıda grafiğe sahip ölümlerde grafiklerin birbirinden ayrılması ve daha iyi odaklanma için denedik. kitapta zaten çok sayıda orjjinal soru var böyle bir hileye ihtiyaımız yok ancak yeniye alışmak her zaman zordur seni anlıyorum.

• özgürBALCI2 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam kitabınızı aldım inceledim nerdeyse boş soru yok hepsi güzel fakat trigonometri kısmı biraz az gibi geldi bana ?
  • 3d nin zorluk seviyesini 345 e göre kiyaslayabilecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

Hocam kitabınızı aldım inceledim nerdeyse boş soru yok hepsi güzel fakat trigonometri kısmı biraz az gibi geldi bana ?
    malum kitap fiyatları arttı alım gücü azaldı o nedenle kitabın uygun fiyatlı olması için böyle olması gerekiyordu ancak yinede 18 test a değil bence
  • CanLuci kullanıcısına yanıt
    3d daha zor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.