Şimdi Ara

Çözüm 3d mat kitabındaki problem soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl beyler çözülürmü ? Problemlerden yana büyük sıkıntım var sadece problemlerini çözmek için almayı düşünüyorum değer mi ?

Edit: vakit kalırsa son testlerini de çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florasanhasan -- 15 Ocak 2018; 20:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fasikül alsana
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Fasikül var hocam oraya yazmayı unuttum ama eğer vakit kalırsa son testlerini de çözmeyi düşünüyorum kitabın tabi dediğim gibi kalırsa. Var mı bir bilginiz kitap hakkında

• florasanhasan kullanıcısına yanıt
    sadece problemler kısmını çözmek için 30 lira vermek saçma bence, zaten fasikül varmış. elindekileri bitirip deneme çözersin. yine de senin bileceğin iş.
    Hocam aynen değmez diye bende sonradan son 2 testi falan çözerim diye düşündüm çünkü çok güzel şeyler duydum kitap hakkında güzel sorular varmış sürem yeter inşallahta çözerim varmı yorumunuz problem soruları hakkında

maalesef hocam. bi' de son 2 testi filan çözerim diyorsun, para bol saçacak yer arıyorsun galiba hocam
    Karekok rop, apotemi ve endemik tamamı çözümlü varken gerek yok bence,ama yine de siz bilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam Allah aşkına konu dışına çıkmayın. Ben kitaplarıma para vermedim bu sene ordan burdan topladım bunu paraya kıyıp almak istiyorum herkes yoruma dayalı mantık gerektiren soruları olduğunu söylüyor kitabın benim de bu yönde sıkıntım var yani uzatmanın alemi yok söz konusu geleceğimiz o kitap bana 1 soru bile fazla yaptıracaksa ben değil 30 lira 1000 lira bile veririm

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Hocam apotemi biraz zor geldi bana o yüzden bıraktım endemik nasıl ? Bir tık aşağısıysa alayım şuan metin çözüyorum basit biraz

Hocam karekok rop alabilirsiniz zor ama tamamı çözümlü. Endemiğin fasikülünü bilmiyorum ama kitabı apotemi kadar değil.

Soru bankası olarak ise sarmal apoteminin 1 tık altı. Hem ösym tipi diğer konularda bir tekrar yapmanızı sağlar her konuda 1-2 test var.cözümden daha mantıklı olur çözüm zor.

Gelecek mesaja yarın cevap veririm,iyi geceler.

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolasın

rop alırsan pişman olursun
    Yok zaten ben ropu inceledim gereksiz zor ve kasıntı bence almam yani

• Apotemi o kadar zor değil güzel bir kitap. Bence alabilirsin geliştiriyor. Çözüm 3d de kolay değil diye biliyorum. Eğer sadece problem için alacaksan apotemi alabilirsin. Diğer konular içinde Yorumlu sorular görmek istiyorsan çözüm 3d.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun

• Bence alabilirsin çünkü 3d'de tüm konularda problemleştirilmiş sorular var. Problem kısmı da zaten ortalamanın baya üstü. Direk problem çözüyüm dersen de fasikül alabilirsin.
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam herkes öyle söylüyor olmadı alacam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.