Şimdi Ara

ÇÖZÜM 3D ' de ACAYİP ZOTLANIYORUN ÖNERİSİ OLAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3 tane zor soruyu zaten hiçbir testte yapamıyorum ara sorularda ise zorlanıyorum, ne yapmalıyım? Kareköktrn daha zor gibime geldi bu kitap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uptullahulkerim

• Bende sipariş verdim. Piyasada yeni sınava en yakın kitap buymuş.
  • Sınava en yakın 345 dir 3D yüksek sıralama isteyenler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normal dehşet bir kitap ya soruları gerçekten farklı bende cok zorlaniyorum ilk testlerde bile basittir dedim onda bile düsünmeyi yorumlamayı gerektiren güzel sorular var.Sınava kadar bu kitabı hatim et ilk oturumda fullersin
  • TYT mi AYT mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kitabi cözeceksen moralini bozmayacaksin diger soru bankalari gibi degil farkli soru sayisi fazla bir cogunu daha once gormedigin icin zorlaniyorsundur bende durumum iyi olmasina ragmen zorlandim cogu soruda cozumlerine bakip anlamaya calis hocana sor kitapta biraz ilerledikten sonra bu yorum ve sekilli sorulara daha da alisip daha iyi cozmeye baslarsin. En azindan bunlar benim yasadiklarim cozmeye devam etmeni oneririm

• Anlaşılan bu kitabı almak şart oldu

• Arkadaşlar şunu söyleyeyim, gerçekten özgür hocanın ellerine sağlık, sorular o kadar kaliteli ki hayretler içerisinde kalıyorsunuz gerçekten çok çok kaliteli alışılmışın dışında ama zorluk derecesi illallah getiriyor, ben şahsen yapamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.