Şimdi Ara

ÇÖZÜLEMEYEN SORULAR SORUNU VE soru sormak için dersaneye yazılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar çok az soru sormam -ÇOK AZ SORU ÇÖZMEM- nedeniyle de olabilir bilmiyorum ama forumdaki arkadaşların yardımıyla halloldu çözemediklerim. Ama soru sayısı arttığı zaman ne yapacağım işte? Yani yine burada sorarak halledebilir miyim? Bu bana sıkıntı oldu, bugün düşünüp duruyorum. Var mı bir söyleyeceği olan?

Eğer soru sormak için dersaneye gitmeye karar verirsem nasıl olur, ücreti ne kadardır?

Antalya'da önerebileceğiniz bir dersane var mı? Bazı dersaneler hakkında az çok bilgim, duyuyum var ama tabii dersanenin çok kalabalık olup olmaması, soruları soracağım hocaların nasıl hocalar oldukları gibi şeyleri bilmem gerek.

Aslında gitmek istemiyorum ama bir araştırayım dedim, belki giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahardaYineGeliriz -- 24 Ekim 2013; 15:38:32 >

• +
  • konu düzenlendi.
  • bence hiç düşünme yazıl burdan halletmen cok zor hem anlamadıgın konular olur bire bir alırsın
  • bir yere yazılıp yetersiz olduğunu görmek can sıkar tabii. yani mesela konulara hakim olmayan birilerine soru çözdürmeye çalışmak ya da yoğunluktan soru sormaya pek fırsat bulamamak gibi şeyler... artık birkaç yere gidip bir iki gün denesem mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahardaYineGeliriz -- 24 Ekim 2013; 16:06:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.