Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) Yeni BMW F30 Aldık Xenon Far Merceği Yere Bakıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servisten dışarı götürmeyin, servis ayarlar onu. Vaglarda da farlar fabrikasyon çok önğ gösterir, otomatik ayarlı olan vag araçlarında hep millet servise gidip yükselttiriyor ayarını biraz, benim ayar yapılırken izledim sağı ayrı solu ayrı ayarlıyor zaten uğraşan arkadaş. Far kendi ayarını yukarı aşağı yapıyorsa sorun olduğunu sanmıyorum, yüksekliği elle ayarlansa yeterli olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese çok teşekkürler.

Borusan araca baktı ve farın değişmesi gerektiğini söyledi. Garantisi devam ettiği halde farın üstünde çizik olduğu için garantiye sokamayacaklarını söyledi yeni far fiyatı yaklaşık 5000 TL fiyat verdi.

Ben de araçla yunanistana tatile gittim. Yolu sadece sağ far aydınlatıyordu. Larissa diye bir şehirde yoldan geçerken BMW yetkili servisi görünce durdum ve sorunu anlattım.

Ellerindeki işi bırakıp aracı içeri aldılar ve bir usta sol çamurluğun içinde bir kapağı açıp farı elle düzeltti. Az daha adamı öpecektim :D Far sadece biraz aşağı düşmüş sorun elle çözüldü.
  • xaudio X kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemler pek çok araçta zaten aynı mantıkla çalışıyor, bmw harici araçlarda da gördüğüm kadarıyla çalıştırma anında yukarı aşağı ayarı yapıyorsa, kırılma vs harici mekanik bir zarar çok zor ihtimal, ama Borusan işte bildiğimiz gibi. Şu başlığı paragözlere para kaptırmadım diye değiştirseniz yeridir, belki bir yetkili görür de utanır şu rezillikten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw nin musteri memnuniyeti cok sikintili. ozellikle bu far ve stop konusunda kronik sorunlari var ve kabullenmiyolar. daha ayni bu tarz konuyu bugun techturkey forumda tartistik. 1 serisi sag stobu yanmiyor ve kronik bi sorun oldugunu dile getirip servisten degisim talep ediyor ve talep reddediliyor. yazik yani ne diyeyim
  • BMW marka araçlarda nasıldır bilmiyorum ama yeni nesil üretilen bütün araçlarda hatta benim 2016 Seat Leonumda bile Sol far sağ fara göre daha aşağıya bakar. Bunun sebebi ise karşıdan gelen sürücünün gözünü rahatsız etmemesi içindir. Eğer Borusan otomotiv bu aracı bu şekilde gördü ve tamir edilmesi gerektiğini söylediyse. Tamir ettirmeden önce başka bir BMW ile kıyas yapmanızı tavsiye ederim. Şahsen eğer sizin bu farlarda sorun var ise Benim de aracımda hatta yeni sıfır alınan Renault Clio şirket araçlarımızda da sıkıntı var demektir. Çünkü bunlarda da Sol far Sağ fara göre daha yere bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacobs37 -- 14 Ağustos 2017; 2:45:10 >
  • xaudio X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçmiş Olsun, Bu arada Adamı Öpmediğin İyi Olmuş.

Tekrar yaparsa, Arada Bir Larissa Yaparsın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan sonra "Bu sene 850 000 Türk neden Yunanistan'a gitti?"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun 2017 LCI F20 de başıma geldi an itibariyle. Farlar açılırken 1-2 cm öne çıkar, aşağı yukarı hareketini yapar; bende sağ far zaten hep önde kalıyor ve yukarı hareketini yapamıyor, daimi olarak aşağıda. Fonksiyonel olarak sıkıntısı yok. Hareket eden yuvasından çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Çözümü hakkında fikri olan var mı

Edit : Kendi kendine düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 6 Şubat 2020; 12:2:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.