Şimdi Ara

!ÇÖZÜLDÜ! Windows 7 DirectX hata (DXError.log and DirextX.log)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir arkadaşlar? Denemediğim yöntem kalmadı. Kayıt defterinden DX 'i silmem gerektiği yazıyordu forumda, onu da denedim, olmadı.

Çalıştır kısmına Dxdiag yazdım ve sistemimdeki DX sürümüne baktım. DX 11 zaten Win 7 ile birlikte geliyormuş sanırım Dx 11.1 yüklemem gerekir mi ya da DX sürümünü güncellemeli miyim?

Çözüm;

http://www.shazinem.com/pratik/65267-directx-problemi-ve-cozumu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 3 Aralık 2013; 2:26:19 >

• bu hatayı nerde alıyosun hocam birde win7 ile dx11 geliyo zaten ama yinede güncellemeni tavsiye ederim
  • Hocam Dx 11'i güncellerken alıyorum zaten. MS'nin kendi sitesinden dxwebsetup 'ı çektim ve tam yükleme yapacak, anlaşmayı kabul ediyorum derken bu hatayı alıyorum.
  • http://www.shazinem.com/pratik/65267-directx-problemi-ve-cozumu.html

Olayı linkte anlatılanlarla çözdüm =) Aynı hatayla karşılaşan arkadaşlara faydalı olabilir.
  • Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Win7 de Dx11 kurmam,
    Dx9c yi kurarım ve sonra otomatik güncelleme yaparım

Ancak paylaşım güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Win7 de Dx11 kurmam,
    Dx9c yi kurarım ve sonra otomatik güncelleme yaparım

Ancak paylaşım güzel.

Valla hocam ben de ilk defa karşılaşıyorum Sistemi kurarken "x86 mı kuruyordum yoksa x64 mü" diye emin olamadım, x86'yı seçtim. Dedim herhalde "ulan 64 Bit'i kurduk, ondan böyle saçma sapan hatalar alıyorsun" felan derken x86'nın 32 Bit olduğunu öğrendim çok şükür

Hatanın sebebini ben de çözemedim. Sisteme SSD aldığımdan dolayı rec attım, ardından DX güncellemesi yaparken böyle bir hatayla karşılaştım. Neyse ki çözümü varmış =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.