Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]telefondaki gps modülünün bozulup bozulmadığını nasıl anlayabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktanda da belirttiğim gibi ben sony ericsson xperia neo cep telefonumdaki gps modülünde sorun varmı bunu öğrenmek istiyorum. sebebi ise kısaca; telefon 5 günlükken ekranla ilgili bi sorun yuzunden servise gitmek zorunda kaldı ve servisden geldiğinde gps i daha önce(ilk 5 gün içinde) denediğim açtığım yerlerde(herhangi bir veri trafiği internet vs olmadan sorunsuzca yerimi yüksekliğimi hatta hızımı hesaplayabiliyordu) tekrar açtığımda hiç bir uyduya bağlanamadı sizce sorun nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 18 Haziran 2012; 13:58:49 >

• Evet arkadaşlar bu sorunu nihayetinde çözdüM telefonun içini açtım GPS antenini buldum oraya bir kablo bağladım ve sorunu hallettim GPS im şu anda canavar gibi çalışıyor en kapalı havada binaların arasında bile uydulara bağlanıyor ayrıca bağladığım kablonun 1 cm kadarlık bir kısmını HDMI yuvasından çıkarttım(onuda HDMI kapağının altında gizledim) ve sinyalleri kuvvetlendirmek için gerektiğinde onu dışarı çıkartıyorum hatta iletken olan ne varsa o kabloyla temas ettirdiğim anda daha çok GPS uydusuna bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 18 Haziran 2012; 14:04:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.