arkadaşlar ben foruma yni katıldım.. bende şu an dell inspiron 6400 core 2 do var ve ekranı soluk duruyo sarja takılıykende aynı çıkarınca da aynı, renk kontrast ayarlarınada baktım ordada bişe bulamadım.. acaba pc nin özelliqi mi diyorum ama bi pc neden soluk ekranlı olsun ki :D bana yardımcı olursanız çok sevinirim hiç biyerde cvp alamamıştım lütfen acele
arkadaşlar ben foruma yni katıldım.. bende şu an dell inspiron 6400 core 2 do var ve ekranı soluk duruyo sarja takılıykende aynı çıkarınca da aynı, renk kontrast ayarlarınada baktım ordada bişe bulamadım.. acaba pc nin özelliqi mi diyorum ama bi pc neden soluk ekranlı olsun ki :D bana yardımcı olursanız çok sevinirim hiç biyerde cvp alamamıştım lütfen acele
oluryarahatol
yazarak cevabı sonlandırmak çok mu haince olurdu? Şaka bir yana, parlaklık ayarlarına baktınız mı?sağ alt köşede pil işareti vardır, üstüne gelince güç seçeneklerine gidebilirsiniz. orada parlaklık ayarı vardır. ya da denetim masasına girin güç seçeneklerini açın.
dediqin yere girdim kardeşim orda da parlaklık die bişe yok ya ben kafayı yicem
yokmu bana yardımcı olcak kimse ya bi sonuç elde edemedim lcd de mi acaba sorun bi fikir verin ona göre davrancam arladaşlar
tamam sakin ol hallederiz..yani bir arıza varsa da o ortaya çıkar..işteyim çalışıyorum her saniye cvp yazmak mümkün olmuyor.. :) ekranın en alt sağ köşesinde görev çubuğunda PİL İŞARETİ yok mu dostum?
fiş işareti var dostum
üstüne mousenin solu ile tıkladığınız zaman ekran parlaklığını ayarla yazısı çıkmıyor mu? çıkmıyorsa diğer güç seçenekleri çıkmıyor mu?
bunun yanında FN tuşuna basılı tutarak üstteki F tuşlarından üzerinde güneş işareti olan tuşlardan ekran parlaklığını arttırıp azaltabiliyor da olmalısınız.
MASAüstüne gelip sağ tıklayıp ekran ayarlarına girin orda bi jkaç tane simgeler çıkacak şuan tam aklımda değil siz kendinize uygun olanını seçip kaydedip çıkın bunun böle olmasının sebebi bildiğim kadarıyla windows bütünüyle oyunu açmıyor remden belli bi miktar bırakıp oyunu öle açıyor tam emin değilim ama böle bişeydi aynı sorun bende de mevcuttu ekran ayarlarından hallettim sen sağ tıkladığında ekran ayarların görüntü ayarları neyse karşına çıkan seçenekleri yazarsan elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım
kardeş sıkıntıda tam burda zaten o dedqiin güneş işareti varya onu çocuk bililr orda problem yok sonda.. gün seçenekleri geliyor ama parlaılık die bişe yok güç seçenekleri içersinde aanlatabilio muyum sıkıntıyı bulamadım hala..
FN tuşuna basılı tut. YÖN tuşlarından AŞAĞI ve YUKARI ya basınca parlaklık da değişme oluyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme