Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ - NVIDIA Kart Sistemde Tamamen Kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Daha önceden sorunsuz kullandığım 4 yıllık bilgisayarımda 6-7 saat önce oyun oynarken bir anda kapandı. Sıcaklık değerleri MSI Afterburner açık olduğu için sürekli takibimdeydi ve 90 derece max sıcaklıkta oynuyordum. Daha sonra tabi pc kapandı ben açtım tekrar oyuna girdim. Oyunda fps drop yaşadığımı görünce kapattım açtım vs her yolu denedim baktım bu fps problemi düzelmiyor. Sonra şans eseri masaüstüne sağ tıkladığımda NVIDIA Denetim Masasını görmeyince dedim ne oluyor. Aygıt yöneticisine baktım ekran kartı yok. Gizli aygıtlarda vs hiçbir yerde yok. Daha sonra bi baktım windows'ta ya da program files'da NVIDIA'ya dair hiçbir şey yok. Yani sanki sistem hiç NVIDIA kullanmamış gibi. Sonra tekrar driver indirdim yüklemeyi denedim bu sefer de "this graphics driver could not find compatible graphics hardware" hatası almaya başladım. Yani sistem kartı görmüyor bildiğin. Ne yaptıysam ne ettiysem çözemedim. Format attım belki windows'ta sorun vardır diye ama nafile. Hala sorun yaşıyorum arkadaşlar ve yardımınızı bekliyorum.

Sistem özellikleri şöyle, Laptop;
    Dell Inspiron 7559 B70W81C
    İntel Core i7-6700HQ 2.6GHz
    2x8GB 1600Mhz DDR3
    4GB GTX960m
    Crucial 275GB m.2 Sata III SSD
    1TB HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 2 Şubat 2019; 5:33:19 >

• Arkadaşlar forumlardaki hemen hemen her şeyi denedim, bios default ayarlara getirme olsun diğer ayarlar olsun hepsini denedim hatta format bile attım çözemedim. Daha sonra birinden aldığım bir tavsiye ile, saçma gelecek ama, bilgisayar açıkken açma tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapattım ama tuşa basılı tutmaya devam ederek ne zaman ki PC geri açıldı DELL yazısı gözüktü o zaman bıraktım. Hard restart tarzı bir şey diyorlar sanırım ve bu yöntem sorunumu çözdü şuan. Soruna devam eden ve çözüm bulamayanlar deneyebilir.
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    Sanırım benım sıstemde vadesını dolduruyor gıbı ara ara mavı ekran vermeye basladı 2014 de almıstım minimum kullanma hedefim 8 yıldı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.