Şimdi Ara

Çözüldü - Klasör 0 bayt Oldu.Teknik Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar...Sorunuma yardımcı olmanız dileğiyle şimdiden teşekkürler..

Taşınabilir HDD deki bir klasör ilk başta dizin hatası verdi.Virüs taraması yaptım...Daha sonra yaklaşık 200 gb ola bu klasör resimdeki görüldüğü gibi 0 bayt lük açılmayan bir klasöre dönüştü.. Taşınabilir hdd de ki diger klasörlerde bir sorun sadece bu klasör açılmıyor diğerleri açılıyor...Tüm hdd nin boyutuna baktığım zaman bu klasör 200 gb lik kapladığı görülüyor. Fakat dediğim gibi klasör 0 bayt ve açılmıyor şu an...Bu klasörünün içine nasıl ulaşabiliriz...Çözüldü - Klasör 0 bayt Oldu.Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamtürk -- 14 Haziran 2018; 1:0:45 >

• Sfc işlemi ve aşağıdaki onarma yazılımını kullanmanız yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

Sfc işlemi ve aşağıdaki onarma yazılımını kullanmanız yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/
    Yanıtınız için teşekkürler...

Fakat bu sorun windows içinde olan bir sorun değil taşınabilir harddisk üzerinde oluşan bir sorun...Taşınabilir bir harddisk teki bir klasörün içinin dolu olmasına rağmen 0 bayt olması ve açılamama sorunu...

• chkdsk komutu ile dizin hizmetleri onarımını çalıştırıp hatayı düzeltmeyi dene. düzelmezse Tahlis indirip deneme sürümünden bölüm görüntüleme yap.
    Tahlis Veri Kurtarma
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYNIADAM

chkdsk komutu ile dizin hizmetleri onarımını çalıştırıp hatayı düzeltmeyi dene. düzelmezse Tahlis indirip deneme sürümünden bölüm görüntüleme yap.
    Tahlis Veri Kurtarma
    chkdsk dememiştim daha önce....Tahlis ile dediğinizi yaptım. Dosyalar diskte found.000 ve found.001 adlarıyla gizlenmiş...Fakat sorun gizli klasörleri göster dediğimde bu dosyaları görebiliyorum. Sadece tahlis görüyor. Bu dosyalara nasıl ulaşabilirim...
  • Sorunu çözdüm....Hard disk kendini koruyarak bu klasörü found.000 sistem klasörüne dönüştürmüş.. Gizli klasörleri göster seçeneğinde "korunan sistem klasörleri gösterme" tikini kaldırıyoruz. böylece found.000 klasörü görünüyor...Onuda başka bir yere kopyaladığımız zaman dosyalara ulaşmış oluyoruz..Yardım eden herkese teşekkürler...
  • Cevabı geç gördüm kusura bakmayın. Evet found klasörleri chkdsk sonrası oluşur. Dosyalarınızı kurtardığınıza sevindim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.