Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]HUAWEI ASCEND G300(U8815) SYSTEM RECOVERY 3E SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

sorunun çözüldüğüne sevindik. konu başlığını [çözüldü] şeklinde etiketlersen, modaya uymuş oluruz

onu nasıl yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytu2005 -- 12 Eylül 2012; 21:59:20 >
  • ONUDA ARAŞTIRIP buldum başka bi konu daha açmıştım onuda çözüldü diye etiketledim. Burası tnctr den iyiymiş herşey çözülüyo bundan sonra hep burayı kullanıcam sağlıcakla kalın
  • o zaman aramıza hoşgeldin

yaşasın donanım haber kardeşliği

// edit
    konu dışı: yarbay olduktan sonra bir üst rütbe olmadığı için tadı kaçıyormuş diyorlar... doğru mu ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 12 Eylül 2012; 22:50:21 >
  • teşekkürler bu arada yarbaydan sonra albay ve generaller olması lazım :D
  • Benim x5 e de bi el atın orjinal rom kuramıyorum
  • biraz hortlatmış olacağım galiba ama firmware kurarken doğru romda hata vermesi imkansızdır. (donanım sorunu olmadıkça)cihazınız g301 iken g300'ün firmware'sini kurmayı denemişsiniz büyük ihtimalle. cihazı türkiyeden aldıysanız g301'dir g300 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selonur1 -- 25 Ocak 2014; 5:29:21 >
  • Arkdşlar benm telefonumda huwaei u8850 benm telefonu sıfırladım sonra başlatmak için androide tıkla die yazı geldi tıklıyorum ama yanıt yok açılmıyor telfn ltfn yrdm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan.bilici63

Arkdşlar benm telefonumda huwaei u8850 benm telefonu sıfırladım sonra başlatmak için androide tıkla die yazı geldi tıklıyorum ama yanıt yok açılmıyor telfn ltfn yrdm..

Telefonun 4 bir köşesine dokun sonra ortaya dokun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selonur1

biraz hortlatmış olacağım galiba ama firmware kurarken doğru romda hata vermesi imkansızdır. (donanım sorunu olmadıkça)cihazınız g301 iken g300'ün firmware'sini kurmayı denemişsiniz büyük ihtimalle. cihazı türkiyeden aldıysanız g301'dir g300 değil.

Şu an sorunu net hatırlamıyorum ama telefon g300 dü. Kıbrıstan almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytu2005

quote:

Arkdşlar benm telefonumda huwaei u8850 benm telefonu sıfırladım sonra başlatmak için androide tıkla die yazı geldi tıklıyorum ama yanıt yok açılmıyor telfn ltfn yrdm..

denedim kardeşim olmadı pfff
  • quote:

quote:

quote:

ses açma ve güç tuşuna 5-10 saniye basılı tut. Yeniden başlayınca bırakıp hemen tekrar güç tuşuna bas.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ses açma ve güç tuşuna 5-10 saniye basılı tut. Yeniden başlayınca bırakıp hemen tekrar güç tuşuna bas.

yok be kardeşim yine olmadı pff yhaw

• sinan.bilici63 S kullanıcısına yanıt
    Sen yeni bir rommu attın neden böyle oldu.
  • quote:

yok yha kardeşim rom filan atmadım baktım telefon bayağa ağırlaştı factory reset yaptım sonrada böyle bir olay ile karşılaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan.bilici63 -- 18 Nisan 2015; 23:57:22 >
  • quote:

ve bide kardeşim pcye bağlanamama sorunuda var usb hata ayıklaması kapalı çünkü telefona giremediğim için açamıyomda
  • quote:

quote:

ve bide kardeşim pcye bağlanamama sorunuda var usb hata ayıklaması kapalı çünkü telefona giremediğim için açamıyomda

Şu an anlatıcaklarımı yapmak tamamen senin insiyatifindedir. Telefonun da herhangi bir arıza meydana gelmesi durumunda bundan kimseyi sorumlu tutamazsın. Çünkü rom atmak her zaman riskli bir iştir. Bunu kabul ediyorsan;

1-http://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=13459 bu linke girip resmi romu indir.
    2- Telefonun hafıza kartını pc ye tak ve içinde dload adında bir klasör oluştur. Şunun gibi : g:\dload
    3- İndirdiğin resmi romu direk bu klasörün içine at.
    4- Hafıza kartını telefona tak. Bataryayı çıkar 5 sn. sonra geri tak.
    5- Telefonun ses kısma+ power tuşuna basılı tutun. Pembe ekran gelmesi lazım. Eğer gelmeze bataryayı çıkartıp diğer tuş kombinasyonlarını deneyin. (ses açma+power, ses açma+power+ses kısma) Senin telefonun tuş kombinasyonlarını bilmiyorum. Eğer tuş kombinasyonlarını doğru yaparsanız orjinal romu otomatik olarak kendi yükleyecektir.

• quote:

quote:

quote:

Şu an anlatıcaklarımı yapmak tamamen senin insiyatifindedir. Telefonun da herhangi bir arıza meydana gelmesi durumunda bundan kimseyi sorumlu tutamazsın. Çünkü rom atmak her zaman riskli bir iştir. Bunu kabul ediyorsan;

1-http://consumer.huawei.com/en/support/downloads/detail/index.htm?id=13459 bu linke girip resmi romu indir.
    2- Telefonun hafıza kartını pc ye tak ve içinde dload adında bir klasör oluştur. Şunun gibi : g:\dload
    3- İndirdiğin resmi romu direk bu klasörün içine at.
    4- Hafıza kartını telefona tak. Bataryayı çıkar 5 sn. sonra geri tak.
    5- Telefonun ses kısma+ power tuşuna basılı tutun. Pembe ekran gelmesi lazım. Eğer gelmeze bataryayı çıkartıp diğer tuş kombinasyonlarını deneyin. (ses açma+power, ses açma+power+ses kısma) Senin telefonun tuş kombinasyonlarını bilmiyorum. Eğer tuş kombinasyonlarını doğru yaparsanız orjinal romu otomatik olarak kendi yükleyecektir.

kardeşim bu rom tam olarak ne gibi bir yararı olacaktır ?

• sinan.bilici63 S kullanıcısına yanıt
    Telefonun açılmasını sağlayacak başka bir artısı yok. Telefonu ilk aldigin rom bu. Biraz daha araştırma yap. Telefonunu açmayı başaramazsan bu yöntemi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonun açılmasını sağlayacak başka bir artısı yok. Telefonu ilk aldigin rom bu. Biraz daha araştırma yap. Telefonunu açmayı başaramazsan bu yöntemi dene.

tmm kardeşim dünden beri araştırıyom bişey bulmadım şimdi bunu denicem iyi geceler sağolasın :))
  • quote:

kardeşim sorun şu androide tıkladığım halde giremiyorum dediğin şekilde denedim olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.