Şimdi Ara

[Çözüldü]Hattımdan farklı modem kullanamıyor muyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Vodafone bir modemim var ama arayüzünü hiç beğenmiyorum aradığım bir çok şey yok + bunun yanında birde eskiden kullandığım TP-Link TTNET modemi var Vodafone modemin arayüzündeki kullanıcı adı ve şifreyi alıyorum sonra TTNET modemi takıyorum ayarları aynı şekilde ttnet modeme yapıyorum fakat internet ışığı bir türlü yanmıyor farklı hatların modemi olduğu için mi bu sorun yoksa bu şekilde kullanmış olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoligencer -- 27 Nisan 2016; 19:42:11 >

• Ayarlarda da değişiklik gerekebilir. Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp yardım alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSS'ye özel firmware atıldıysa ondan çalışmayabilir. Cihaz marka model nedir?
  • sim kilidi oluyor onu kaldırmanız gerekiyor.

http://kostebekforum.net/cep-telefonlari/3g-modemi-tum-operatorlerde-kullanmak-icin-t26591.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 24 Nisan 2016; 19:09:03 >
  • Sorun çözüldü modemi resetleyip denemek gerekiyormuş resetledim sorunsuz bir şekilde bağlandı internete ilgilenenlere teşekkür ederim :)

Konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.