Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]--->FTP Programları çalışmıyor<--- ÇOK ACİL ~~Artık çalışıyor~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada olduğu gibi özetle ftp programlarım çalışmıyor ftp lere bağlanamıyorum. Cute ftp bağlanmıyor hata mesajıda vermiyor aynı şekilde smart ftp de de aynı problem oldu yarıdm lütfen çok acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nossrat -- 5 Kasım 2006; 15:50:21 >

• ftp erişim iznin var mı? bildiğim kadarıyla böyle bir izin falan verilebiliyor bazı panellerden?

filezilla'yu dene birde, Açık kaynak kodlu, tavsiye ederim.

• evet ftp ye erişim iznim var bundan bir hafta öncesine kadar bağlanabiliodm şimdi 10 yakın site varbağlanamıom
  • modemde problem yok arkadaşın bilgden bağlanıyor benim programdan farklı ftp programları explorer firefox dan da bağlanmı ve farklı ftp serverlerınada bağlanmıo aynen çöküş yane yardım acil yaptığım siteleri güncelleyemiom veya update yapamıom
  • NETLIMITTER in son versiyonunu yüklemiştim onda bilgisayarın local ına da yönetim verio yani bazı programların çalışığ çalışmasını engelleyebiliyor bende ram dan çok yiyor die başta kapatıodm oda ilk başta engelledi heralde. Şimdi ftp yi netlimiter açıkken denedim. Karşıma izin veriomsnz die bir seçenek çıktı izin verdim ve bağlandı.

İlgilendiğiniz için tüm herkesten teşekkür ederim şimdi herkese mümkün deil tek tek isimerini sölemek zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.