Şimdi Ara

[Çözüldü] Format Atarken Usb'deki Windows Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum ama format usbsindeki windows dosyaları silindi. Format atarken windows bu diske kurulamıyor hatası alıyordum. Bilgisayara reset attım sonra tekrar flash diskle başlattım ancak reboot and select proper boot device hatası alıyorum. Diskleri biçimlendirirken format usbsnin zarar görmüs olma ihtimali var mı? Şimdi ortada windows da kalmadı diskleri sildiğim için, format usbsi de kalmadı. Ne yapabilirim?

    Edit: Sorun çözüldü.
    Düşündüğüm gibi format esnasında diskleri biçimlendirirken format usbsini de biçimlendirmişim. Yeni format usbsi hazırlayınca sorun çözüldü. Diskparttan diskleri temizlerken format usbsini silmeyin benim gibi sonra internet kafeye gidip windows indirmek zorunda kalıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valentino -- 15 Mart 2019; 20:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Anakart bu yardım arkadaşlar elimde başka pc yok tekrar indiremiyorum windowsu ortada kaldım
    [Çözüldü] Format Atarken Usb'deki Windows Silindi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diskleri biçimlendirirken flash belleği de biçimlendirmiş olabilirsiniz, kendiliğinden silinmesi çok zor bir ihtimal.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

    Diskleri biçimlendirirken flash belleği de biçimlendirmiş olabilirsiniz, kendiliğinden silinmesi çok zor bir ihtimal.
    Büyük ihtimal öyle oldu. Diskparttan hepsini cleanlemiştim. İnternet kafeye gidip windows 10 indireceğim. Kurulum yaparken windows bu diske kurulamıyor diyor hem ssd hem hdd için. Bunun hakkında bilginiz var mı? Medyayı kontrol edin falan diyor ayrıntıya tıklayınca simdi tam hatirlamiyorum kapandigi icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rufus ile usbden bir kurulum medyası oluşturun , Windows kurulumundan önce tüm diskleri biçimlendirin, anakarta takılı başka bir usb bellek olmasın, sorununuz çözülecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.