Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] FIFA 13 Dil Ekranında Donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Messi'li loading ekranında beklettikten sonra dil seçme bölümünde "english" kısmında donuyor. Nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennislebay -- 14 Ekim 2012; 0:20:42 >

• Windows Media Player ile ilgili bir sorun olabilir. Ea forumlarında sorunun bu şekilde çözüldüğünü okumuştum,

http://www.tlgcntn.com/2012/10/fifa-13-sorunlar-ve-cozumleri.html#.UHSKmE2ADmo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Windows Media Player ile ilgili bir sorun olabilir. Ea forumlarında sorunun bu şekilde çözüldüğünü okumuştum,

http://www.tlgcntn.com/2012/10/fifa-13-sorunlar-ve-cozumleri.html#.UHSKmE2ADmo

Denedim ama devam ediyor.
  • ekran kartını güncelle dostum.
  • İşletim sisteminiz nedir ? WMP yi güncellediniz mi ? Olması gerekiyor, bir çok kişi sorunu bu şekilde çözdü ?
  • quote:

İşletim sisteminiz nedir ? WMP yi güncellediniz mi ? Olması gerekiyor, bir çok kişi sorunu bu şekilde çözdü ?

Windows 7 kullanıyorum. Her şey normal yüklü güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnterneti kapatıp tekrar dener misiniz ? Daha doğrusu EA Serverlarına bağlanmadan oyunu açıp dener misiniz ?

Ayrıca bilgisayara bağlı tüm oyun kumandalarını çıkartıp tekrar deneyin...

Belgelerim/FIFA 13 klasöründeki replay0.bin dosyasını salt okunur olarak ayarlayıp tekrar deneyin...
  • quote:

İnterneti kapatıp tekrar dener misiniz ? Daha doğrusu EA Serverlarına bağlanmadan oyunu açıp dener misiniz ?

Ayrıca bilgisayara bağlı tüm oyun kumandalarını çıkartıp tekrar deneyin...

Belgelerim/FIFA 13 klasöründeki replay0.bin dosyasını salt okunur olarak ayarlayıp tekrar deneyin...

Oyun kumandası yok bağlı. Laptopdayım. Ayrıca oyun Reloaded versiyonu. Salt okunur yaptım halen aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

ekran kartını güncelle dostum.

Onu da denedim ama sonuç nafile
  • up
  • up
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Oyuna crack yapmadan origin kurup origin hesabına girdikten sonra crack yapıldığında problem kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennislebay -- 14 Ekim 2012; 0:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

Arkadaşlar sorun çözüldü. Oyuna crack yapmadan origin kurup origin hesabına girdikten sonra crack yapıldığında problem kalmıyor.

Oyun korsansa nasıl orgine girip crack yaptın aynı sorun bendede varda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||TÜRK||

quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

Arkadaşlar sorun çözüldü. Oyuna crack yapmadan origin kurup origin hesabına girdikten sonra crack yapıldığında problem kalmıyor.

Oyun korsansa nasıl orgine girip crack yaptın aynı sorun bendede varda...

Oyunu komple silin. (Belgelerim klasörü dahil). Sonra önce Origin yükleyin. Sonra oyunu kurup crack yapın. Sonra origin ekranı geliyor oyuna girerken girmeden devam edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar problemin kesin çözümü burada bir türk arkadaşımız bulmuş tüm dünya burdan çözüyor EA nin sitesinde buldum :D
    http://www.awesoome.com/2013/07/fifa-13-messi-screen-problem-fix-as.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNice -- 25 Temmuz 2013; 0:37:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.