Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ Disk bölümleri harfleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ekli resimde de görüleceği, disk bölümlerindeki harfler C, D, E, F şeklinde değil...

Örneğin, 100 MB (D:), C:, E:, H: ve F: şeklinde...

En doğru şekilde nasıl bu disk bölümü harflerini sıralı yapabilirim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 2 Aralık 2012; 12:54:52 >

• Değiştirmek istediğiniz bölümün üzerine sağ tık sürücü adını yada yolunu değiştiri seç şu anda kullanılan harfi seçemezsin önce başka bir harf ata sonra sıralaben öyle yapmıştım,Kolay gelsin.
  • Sayın EĞİNLİ,

Öncelikle ilginiz ve yanıtlarınız için teşekkür eder, Ramazan bayramınızı kutlarım.

Bu arada, sitemizdeki dostlara büyük katkı verenlerden Bay_KG nın forum dostlarına yaptığı önerilerinden yararlanarak, Acronis True Image Home 2012 ile aldığım eski yedeklerden yararlanarak, şöyle bir çözüme ulaştım.

Windows 7 DVD'si ile 100 MB ve C: 78 GB'lık bölümleri silip, C:'ye yeniden Windows7 kurdum.

Daha sonra düzgün alınmış "acronis_yedek.tib" dosyasından "Geri Yükleme (Restore)" yapınca, sorunuma %100 çözüm buldum.

Bunu dostlarla paylaşmak istedim.

Bu arada, Bay_KG ve tüm forum dostlarının Ramazan Bayramını kutlarım.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 18 Ağustos 2012; 13:01:22 >
  • +1

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.