Öncelikle herkese iyi ve sağlıklı günler. R3 1200, MSI A320m-vh pro anakart, G.Skill 8 GB DDR4 2400 MHZ ram, MSI 1050ti Aero model ekran kartı bulunmakta... Sistemdeki güç kaynağının problem yaşatmasından dolayı sistemdeki güç kaynağını Aerocool vx plus 500w güç kaynağı ve anakartı da Asus Prime B450m-A 2 anakart ile değiştirdim. Tüm kurulumu uzay montaj olarak gerçekleştirdim (test etmek için). Sistemdeki tüm bileşenler güç alıyor. Anakartın ledleri yanıyor, ekran kartının fanları dönüyor. Sistemde sıkıntı yokmuş gibi duruyor lakin sistem açıldığında 1-2 dakika görüntü vermiyor no-signal de kalıyor. 2. Dakikadan sonra hdmı üzerinden bir görüntü algılıyor lakin ekran simsiyah monitörün siyahligi olmadığına eminim yani görüntü geliyor. Uzun bir süre bu şekilde bekliyorum lakin ne Asus logosu geliyor nede Windows logosu... Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Not : tüm kablolar takılı ve ram slotlarının her biri teker teker denendi. Not 2 : belki bios eski bir versiyondur diye bios flashback üzerinden güncel bios anakarta atıldı.. Not 3 : bios pili ise yaramadı. Değerli yardımlarınız için teşekkür ederim. Psu yetmezmiş gibi ekran kartına da veda etmek zorunda kaldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesurx5 -- 9 Şubat 2022; 22:24:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim