Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ:Airties modemde kopma 'The service is unavailable.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties Air5440 modemim 7/24 çalışıyor 3 yıldır.

Son zamanlarda modem ısındığında sitelerde " The service is unavailable." mesajı görünüyor
    ve modemi kapatıp açmadan internete giremiyoruz.Hergün mutlaka kopuyor internet

Modem çok ısınmaya başladı. Eskiden böyle değildi.
    Aynı DVE marka, yeni 9V adaptör taktığımda bu hata ile haftada bir kere karşılaşıyorum sadece.

Merak edip adaptörün içini açtım. Kızarıklık vardı boardunda.. ÇÖZÜLDÜ:Airties modemde kopma 'The service is unavailable.'

Kondansatörler iyi görünüyordu.

Ama multimetre ile ölçtüğümde 4,7 uF olması gereken kapasitör 5200 uF a çıkmış.

Evde bozuk diğer adaptörleri de kontrol ettim ve hepsinde aynı sorun.. 400V luk kapasitörler kirişi kırmış.

Bunları değiştirdim ve sorun  ÇÖZÜLDÜ:Airties modemde kopma 'The service is unavailable.'
    yok artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 11 Eylül 2016; 10:32:44 >

• bendede 5450 var arkadaşım aynı hatayı alıyorum seninki gibi 24 saat modem çalışıyor yerine göre 15 gün falan herhalde bende ya modemi yada adaptörünü değiştiricem :)

önce adaptörü yenileyin. olmazsa modemi değiştirin. elimde sıfır airties modem var. piyasa fiyatının altında veririm.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.