Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ Acronis Restore sorunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi hafta sonları ve dinlenceler Cemal üstadım.

Evet, önemli olan doğru bilgi ve yönlendirme ile sorunun çözülmesi... Sağ olun var olun...

Selam, sevgi ve saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 2 Aralık 2012; 10:36:07 >
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Merhaba konu eski ama ekrar açmak istemedim umarım buralardasınız da bana da bir çare olursunuz.

Bu topikteki aynı sorunu yaşıyorum ve verdiğiniz öneriyi harfiyen tekrar yaptım ama sonuç olumsuz.

İmaj yükleme Acronis 10 ile yüzde 90 civarı duruyor ve aynı yukarıdaki hatayı veriyor.

1- Sistemi tamamen tarattım. Hatalı bölümleri tarattım HDD sağlam gözüküyor.

2- Tools & Utilities ile yapmaya çalıştım ama sonuç nafile. Win 7 ekranı tekrar siyah ekran olarak çıkıyor sonunda. Ve 3 seçenekli olarak, tamir et, bir de windows dilini değiştir gibi şeyler çıkıyor. (İmaj Win7 Türkçe olarak alındı ama Win7 Tükçe DVD alınmayınca Win7 İngilizce olarak format attım)

3- Acronis Backup & Recovery Server 10.0 build 12703 With Universal Restore bulamadım 11 versiyonu ile imajı tekrar yüklemeye çalışıyorum ama imajı görmüyor. İlla 10 mu olması gerek acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.