Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ 2.OLAY SON MESAJDA]Ters Mantıklı Kız Konusu Yardımınız Lazım DH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

quote:

Orijinalden alıntı: keremg
    Hocam git dosdoğru söyle ben senden değil gruptaki diğer kızdan hoşlanıyorum, sen beni yanlış anladın de. Üzülürse de üzülsün kevaşe

Bu cümleyi bire bir kurduğunu varsaysak;
    -Kız aşırı derecede arkadasa bağlanacak
    -o kız grubu dağılma noktasına gelecek ve olmayan birliktelik daha da azalacak
    -araya giren kara kedi arkadas için çekişme yaşanacak(biraz tip, karizma, laf soz varsa)
    -4 erkek arkadaşı dısında arkadaşı olmayacak.
    Yaptıklarında delikanlıya yakışmamış bilesin aynısını bir başka kisi senin üzerinde denese bu senin yıkım noktan olur belkide herkesin baskısı sevgisi saygısı kendine sonuçta keske daha Olgun davranabilseymişsin.

O grup bugün dağılmasa yarın başka bir sebepten ötürü dağılacak. Tecrübe ile sabit. Ayrıca bırak çekişsinler aralarında kadınların huyu bu.
    Hem çocukta suç yok. Biraz yakın davrandı diye kız tav olmuş. Bu kadar ayran gönüllü olması arkadaşın suçu değil. Hani yapsa, diretse, kızı ayırmaya çalışsa sevgilisinden eyvallah, haklısın. Ama bir şey de yapmamış, komiklikler, şakalar dışında.

Arkadaşım sen o diğer kızı tavlamaya bak, sav bunu başından. Zaten hiç hoşlanmam böyle kızlardan

• Sabahın 8inde uyandım, 2-3 saat aile muhabbeti falan derken kızı unutmuşum, biraz önce mesaj geldi "müsait misin" diye bende "hayır" dedim "müsait olunca mesaj atar mısın" dedi cevap vermedim ama bugün veya yarın bu işi bitirmem lazım pazartesiye sarkarsa ve diğer kızı kaybetmeme sebep olursa bu olay, bi vurgunda ben yapıcam bu kıza. Bi kaç gün içinde bitirdim bitirdim bitiremedim kendi yöntemlerimle halletmeliyim artık neresi kırılırsa kırılsın..
  • @Khorne:Beddua ediyosun, ayıp ediyosun. Burda ki olay birini sevip-sevmek değil veya aldatmak-aldatılmak değil. Burda ki olay kız arkadaşımı çok seviyorum, kıskanıyorum ayağına yapılan kısıtlamalardan doğan sorunlar. Ben yaklaşık 9-10 aydır bu kızı tanıyorum. Daha bir kere bile telefonda ağlar şekilde karşındakini yatıştırıcak cümleler kurmadı veya hiçbi gün eşortman giyip 0 makyajla gelmedi okula, kimseye hesap vermek zorunda değildi, kimsenin kısıtlaması altına girmek zorunda değildi anlıycağın. Kız kendinden ödün verdi ve dayanamadı bu duruma. Tabi temeli de sağlam değilmiş ilişkilerinin bi rüzgara yıkıldı o ayrı bi konu ama arkadaşlarla iddaya girdikten bi gün sonra ona yaklaşmaya başladığımda ağzıma s.çıp beni geri püskürtebilirdi. Suçsuzum demiyorum ama bu 3 kişi arasında bi sıralama yapmak zorunda kalırsak(kızın sevgilisi,kız,ben) 3. sırada, yani olayın en suçsuzu ben olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m for messi -- 21 Mayıs 2011; 11:32:57 >
  • Beyler trajikomik bi şekilde bu sorunu da hallettim sanırım. Gerekli kişilere gerekli açıklamaları yapmadan önce ilk önce dhyla paylaşmak istedim olanları. Yarın anlatırım onlara da olayları ama ilk önce dh.

Bugün öğle saatlerinde facede takılırken liseden kalma 2 tane arkadaşımla konuşuyodum, 2side kız ama erkek gibiler. Görüntü olarak 1 gram alakası yok. Gayet hoş, bakımlı kızlar ama huy olarak tam anlamıyla erkek gibiler, Ygs~Lys'ye çalışırken soru bankasında çözemediğim soru olunca aşırı bi sövme isteği gelirdi bana, kendimi tutmaya çalışırdım ama bi yerde patlardım artık. Bi keresinde fazla bağırdım sanırım bütün sınıfın dikkatini çekmiştim, bu 2 kız da ettiğim küfürü geliştirerek daha sapıkça bi hale getirmişlerdi, bu kızlarla resmi olarak tanışmam da böyle gerçekleşmişti zaten, sınıf arkadaşlığından normal arkadaşlığa, yani daha samimi bi seviyeye taşımıştık tanışıklılığımızı.

Neyse detaylarda fazla boğulmadan konuya gelirsek, abartısız 3 saat konuştum ikisiyle de. Artık ekrana bakmaktan gözlerim yaşarmaya başlamıştı ve nerdeyse bütün sülale bizi ziyaret etmeye gelmişti bugün, çok sıkıcı bi ortamdı. 3 tane küçük çocukla birlikte 17 kişi falandık. Evden çıkmak için bahane arıyodum tam o sırada dank etti kafama ilk önce x'e "işin var mı yoksa görüşelim 3 saatdir bilgisayarın başında oturmaktan bi yerlerim uyuştu" dedim aynı anda y'ye de copy ~ paste yaptım, üşendim tekrar yazmaya. İlk önce x cevap verdi "uygun olabilirim ne zaman?" dedi "bekle biraz y'ye de sordum belki oda gelir" dedim "iyi" dedi. 10 dakika bekletti y beni bende x'i beklettim sonra y'den cevap geldi "görüşelim ama fazla kalamam" dedi bende " tamam x'de geliyo" dedim "oki" dedi. Neyse saati, görüşme yerini falan ayarladık, giyindim tam çıkarken x'e mesaj attım "çıkıyorum ben y'yede söyle" diye, 2 dk sonra x'den "biz seni bekliyoruz zaten kafede 5 dkdır" dedi, 15 dk geç çıkmışım evden farkında değilim (iykide geç çıkmışım yoksa zamanında gitsem görüşme yerine ben bekliycektim 10 dk), oraları geçiyorum.

Gittim kafeye bunlar söylemişler kendilerine içicek bişeyler, yarılamışlar hatta içicekleri, aleyhime olan bi durumu lehime çevirerek geç kalma nedenim üzerinden giriş muhabbeti başlattım. Muhabbet konularını tek tek söylemiycem tabi 1,5 saat falan bu 2 arkadaşımla kaynattıktan sonra kafenin yanından bu kız geçti. İçimden önce bi hass çektim sanki kötü bi şey yapıyomuşum da yakalanmışım gibi hissettim o an. Neyse gördü beni, kıskanç bi tip hemen bunlar kim, nerden tanıyosun falan demeye başladı yüksek bi sesle. "açıklayabilirim" dedim kafenin içine soktum kızı, arkadaşlarım da afallamış bi şekilde dışardan bize bakıyolardı. Kafeye sokarken elim hemen telefona gitti, üstüme giydiğim montumsu bişeyin cebindeydi telefon, k790i kullananlar bilir mesaj gönderdiğiniz son kişiye ulaşmak çok kolay, hemen "cktma" yazdım en son mesaj attığım kişi yani x'e gönderdim mesajı. Kıza "sol taraftaki (x) eski sevgilim ama arkadaş kalmaya çalışıyoruz sağdaki liseden arkadaşım (y) arkadaş kalmaya çalıştığımızın göstergesi olarak onuda çağırdım" dedim. Baya bi bağırdı, tırsmıştım. Gözlerinden alev çıkıyodu resmen. İnanır mısınız o an gözüme çok seksi gelmeye başladı kız, ama anlık bi his olduğunu bildiğim için kafamda kurduğum planı uygulamama engel olamadı. "bende katılcam size" dedi. "bi yere gidiyodun sana engel olmayalım" derken öyle bi baktı ki "tamam geç otur" demek zorunda kaldım. Neyse masaya oturdu, direk x'e "demek sen mehmetin eski sevgilisisin" dedi. Bende kaç tane dua biliyosam okuyodum o an, iptal durumdaydım yani. X biraz sustu "e-eevet" dedi. Kız da "ben neslihan tanıştığıma memnun oldum" dedi ama memnun olma kısmını çok kısık bi sesle söyledi. Yanında ben oturuyodum, küçük bi alandı ben bile duymakta zorlandım. Bu arada y'de "ben kalkıyım artık, sonra görüşürüz" dedi, biraz bozuldu sanırım yaptığım harekete ama insanın eline kaç kere geçer ki böyle kusursuz bi fırsat. Vedalaştık y'yle falan derken masada 3 kişi kalmıştık. Ben, sözde eski sevgilim ve sözde şimdiki sevgilim gibi bişeyim olan başka bi kız adını koyamadım. Neyse benden bonucuk boncuk ter akmaya başladı bi yandan da yeni konu açmaya çalışıyorum. Buldum bişeyler, yaklaşık 10 dk o konu üzerinden konuştuk. Bi ara kız kendini soyutladı ortamdan x'le ben konuşuyoduk sadece.

X'le karşılıklı konuşurken x birden söylediğim cümlenin üstüne beni onaylamak için "dimi ya, canımm" dedi şirin bi şekilde yüzüme bakarak. Bi elimi tutmadığı kalmıştı resmen. Sonra bi x'e baktım bi kıza baktım, kıza baktım x'e baktım, kıza baktım yoldan geçen arabalara baktım, x'e baktım derken 1-2 dk geçirdim böyle, diycek bişey bulamadım çünkü. Kız birden ayağa kalktı çekti gitti hiç bişey demeden. Bende sahteden "nereye ya" falan dedim ama arkasını dönüp bakmadı bile. 5 dk sonra x'de "iyi akşamlar" dedi utancımdan bişey diyemedim kıza, hesabı ödeyip eve gittim. Kıza mesaj attım "noldu neden hiç bişey demeden kalkıp gittin" diye ama bu sefer kız cevap vermedi, mesaj atalı 1 saat oluyor. Umrumda mı? Değil. Sanırım bu meseleyide atlattım, pazartesi okulda görüşene kadar da öğrenemiycem net bişeyler ama bitmişstir artık büyük bi ihtimalle. Tek bi sorun kaldı x ve y'ye nasıl anlatıcam durumu? Başımdaki bi beladan kurtulmak için sizi kullandım diyemem ya, onlara da ayarlıycam bişeyler anlıycaklardır beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m for messi -- 21 Mayıs 2011; 23:51:07 >

• ilk mesaja da yapıştırdım son mesajı, düzenli olmak lazım.

fiyuuu 8 dk.

x ve y samimi arkadaşlarım diyorsun , açıklamak zor olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 22 Mayıs 2011; 0:40:32 >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.