Şimdi Ara

cözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar asus p8z68 vlx intel i3 2100 ve asus gtx550ti ddr5 192 bit ekran kartım intel i3 2100 üzerinde bulunana ekran kartımı biostan aktif edip driverini kuruyorum virtu programı ile kullanmak icin monitörün kablosunu anakart üzerinedeki vga girişine takıp pc acıyorum ama monitör acılmıyor 1 dk felan bekledikten sonra kendiliginden monitör acılıyor ( bu arada kasa normal calişiyor herhengibir sorun yok ) acılırken siyah ekran cıkıyor ve masaüstü geliyor masaüstün de windows simgeleri felan yok sadece duvar kagıdı ve masasütünde mausla sag tıkladıgımızda cıkan secenekler var( ekran cözünürlügü, araclar, kişileştir,görünüm ekran kartı secenekleri v.b var) yeni bunların harricinde baska bir sey yok ekran cözünürlügüne girin monitörüm destekledigi 1400*900 secenegi yok hd 2000 programından bakınca 1400*900 gözüküyor ama windowsta gözükmüyor birde monitör ismide yazmıyor pnp gibi bir sey yazıyor neyse pc kapatıp harici ekran kartı asus gtx550ti takıyorum normal acılıyor bu arada bios ekran kartı ayarı autoda yani her iki ekran kartı aktıf sadece hd 2000 ekran kartının bios üzerinden ıgfx aktif edince normal sorunsuz acılıyor bu ayarı yapınca asus gtx550ti devre dışı kalıyor ama auto edince sorun cıkarıyor

not: asusgtx550ti üzründen baglanınca masaüstü normal acılıyor cözünürlükte normal monitör ismide yazıyor

resim 1 bios versiyonu
     cözüldü

resim 2 advanced mode giriyoruz
     cözüldü

resim 3 advanced giriyoruz
     cözüldü

resim 4 system agent configurationba giriyoruz
     cözüldü

resim 5 graphics confiration
     cözüldü

resim 6 ve karsımızda onboard ekran ayarları
     cözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 5 Haziran 2012; 10:47:14 >

• yok mu forumda konu hakkında bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sorun çözüldü
    14 yıl önce açıldı
    Sorun Çözüldü.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.