Şimdi Ara

Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere Lcd Tvler Usb aracılığıyla güncelleniyor.Yalnız ben bunu bir türlü başaramadım.Usb yi TV'ye takıyorum(tanıtmak için)uptade dosyası oluşuyor.Sonra denildiği gibi adımları takip edip Philips sitesinden yükleme yapıyorum.Usbyi Tv'ye takıp uptade yüklemek istiyorum yükleme yapmıyor.Philipsin yeni versiyonunu bir türlü yükleyemedim.
    Usb en kalitelisinden Sandisk Cruzer 4GB
    Nedir sorun yardımcı olursanız çok sevinirim
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgandal -- 5 Nisan 2010; 10:53:51 >

Autorun.upg dosyasını USB nizin ana dizinine atıyorsunuz...

Kapalı Tv nizi yanında ki Açma tuşundan açıyorsunuz,

Ekran siyah olsada usb yi takıyorsunuz...

Kendi otomatikman kapanıp açılıp, otomatik yazılım yükleme ekranına geliyor...

İşi bitince, USB yi çıkarıp Kumandadan Kapat Tuşuna basmanızı istiyor...

Siz KAPAT tuşuna bastıktan sonra (müdahale etmiyorsunuz) 10sn gibi bekleyip sonra TV açılıyor...

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 31 Mart 2010; 11:20:38 >
  • Dosyayı yükledim ama usbyi TV'ye bağlayınca dosyayı görmüyor.

Ana dizinde, yani ne klasör olcak ne Sıkıştırılmış (pfl8404h_12_fus_eng zip) dosya olcak...

Sadece Autorun.UPG...

USB yi takar takmaz kendi çalışıyor, USB ye gözat'tan girip dosya seçmenize gerek kalmayacak zaten..
  • T-una arkadaşım yardımından dolayı çok teşekkür ediyorum.Ben zipli dosyayı atıyordum.Şimdi autorun.upg dosyasını attım usb içine
    Akşam tekrar yüklemeğe çalışacağım

Bu başlığıda çözüldü şeklinde değiştirirseniz sevinirim...

Kolay gelsin...
  • Çok teşekkür ederim versiyonu LCD Tv'ye kuralına uygun yükledim ama eskisine göre ekranda azcık bulanıklaşma ve bozulma oldu.
    Göz yanılmasımı değilmi ama eskisi daha güzeldi.Versiyonlarda böyle bir şey olabilir mi?
    Onun dışında hiç bir değişiklik yok
    Sormak istediğim eski versiyonu tekrar geri yükleme olanağı varmı?
    Varsa Nasıl?
    [ÇÖZÜLDÜ] Ping Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlarınız eski halinde mi? Kontrol ettiniz mi?
  • Ayarlar derken kontrast,parlaklık,renk falan eski görünümünde,öbür ayarlardada en ufak yeni eklenme yok.Sürüme bakıyorum 03/2010 sürümü yeni
    Yalnız ekran eskiden daha iyiydi.Tepkime süresinde artış var gibi geliyor
    Normalde tepkime 3 m/sn yükleyince sanki hızlı hareketlerde biraz gölgelenme var.
    Versiyonlarda böyle şeyler normalmi?
    Eski versiyon tekrar yüklenmezmi?
    Eskiden alıp yüklemeğe çalıştığım Ocak versiyonunu bilgisayarda buldum
    Onu yüklesem zarar verirmi?
    Yada ilk versiyonum kasım/2009 du hatırlıyorsam onu bulup yüklemem mümkünmü?
    Siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
    Teşekkürler

Bize Fixx arkadaşımızın sağladığı ingilizce servis kullanım kılavuzuna baktım ama bu konu (firmware) hakkında bir bilgi yok...

Internettede Philips LCD Firmware (Upgrade tersi) Downgrade diye arattırdığınızda ne yazık ki işe yarar bir şey çıkmıyor...

Bence servisinizi arayıp bilgi almaya çalışın ve Philips'e de;

Sürümünüzü internetten güncellediğiniz ama eski sürüme dönmek istediğiniz şeklinde lanse edip kısa bir eposta atın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 2 Nisan 2010; 15:52:34 >
  • Benim TV Philips 32pfl7864 modeli öbür arkadaşlardada bu tip aksaklıklar varmı acaba? Aksaklık yok denecek kadar az göz yanılmasımı bilmiyorum
    Ama insanın siniri bozuluyor.
    Akşam tekrar bakacağım gene olmazsa bilgisayarıma 2010/Ocak versiyonunu önceden yüklemişim.Onu yükleyip deneyeceğim
  • Çok teşekkür ederim T-una kardeş. Önce güncellemeyi rar olarak flash diske indirip flashı pc ye taktım OLMADI. pc ye indirdiğim güncelleme (rar) içindeki Autorun.UPG yi flash a çıkarıp flash ı pc ye takınca bu sefer OLDU. açıklamaların sayesinde yapabildim. ellerin dert görmesin.

Forumda gördüm bir konu için rahatsız ettim sizi. Philips 49PUK7150 televizyonum logoda kalıyor ve açılmıyor. Güncelleme ile düzeltildiğini öğrendim ama bir türlü yükleyemiyorum. Acaba nerede hata yapıyorum ? Direk AUTORUN...UPG şeklinde attım usb ye fakat tv görmüyor galiba usb yi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.