Şimdi Ara

Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 26 Şubat 2022; 18:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur. Yağ vücutta her yerde eşit yakılır zaten. Keza kendiniz de belirtmişsiniz. Düzenli kardio be diyet ile çok güzel yağ yakabilirsiniz. Kış ayları bulk(Kilo alımı ve yağlanma) yaza doğru ise mart gibi define(Yağ yakıp forma girmek) dönemine başlanır. Bu dönemde aslında spor ile yapacaksan bence biraz bekle. Kendine güvenip sağlam bir şekilde yaparım dersen şimdiden başlayabilirsin definasyona.

Edit : Genetik olarak her insanın genel yağ toplanma bölgesi farklıdır. Benim mesela adonis kesimlerinde yağlar daha çoktur. Bir arkadaşımın göğüs kısımları çok yağlıydı, sende de genel olarak çene altında olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RowneSM -- 2 Şubat 2017; 4:5:6 >
  • RowneSM R kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler,65 kilo olduğum dönemlerde de belirgin yağ vardı. Özel bir teknik yoksa tıptan yararlanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 2 Şubat 2017; 4:27:33 >
  • Maalesef dostum özel bir teknik yok. Yağ yakıcı destek ürünler kullanıp düzgün bir definasyon dönemiyle düzeltebilirsiniz. Fakat çok hoş görüntü çıkmaz ortaya, anladığım kadarıyla spor geçmişiniz yok. Direk definasyon ile yağ yakımına başladığında yağlarını yakarsın fakat kaslardan da olursun. Temelin olmadığı için. Atıyorum 60 kilo olursun ama aynı 40 kilo gibi durursun, yanına 60 kilo başka adam gelir kalıplıdır(Kas kütlesi fazladır.) 80 kilo gibi durur. Dikkate alınacak konu bunlar iyi araştırın derim ben.

• RowneSM R kullanıcısına yanıt
    Besyo okuyorum:) vücudum yağlı değil o bölgeye has yağlanma var.

• Ne üzerine okuyorsunuz besyoyu hangi branş? Dediğim gibi genel yağlanma bölgeleri farklı olduğundan görünen kısımda olduğunda sıkıntı yaratır, sizinde derdiniz bu sanırsam.

• Ne kadar kaliteli muhabbet dönmüş, bu bölümü aşar

• Up

• Kafana takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldan adam -- 2 Şubat 2017; 18:53:36 >
  • Çene yok hocam sende. Bence tatlış Ama tabi kız gözüyle bakılması lazım

• maldan adam kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı tekrar okuyun.

• Hocam ortodontik bir sıkıntı olabilir ya da genetik olarak yağ orda daha fazla depolanıyordur. Vücudunuzdaki yağ oranına göre daha define olmalıydı yüz hatlarınız. Bir ihtimalde kötü boyun postürü, çenede sarkma yapabiliyor. Çok bilgisayar başında vakit geçirme, eğilip telefona bakma gibi. Eğer rahatsız ediyorsa doktora gidin bence.
  • bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab
  • Arkadaşlar , önerileriniz için teşekkürler.Konu benim için kapanmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.