Şimdi Ara

Çözemiyorum.. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bu aralar duyduğum üçüncü vaka çevremdeki. Sorunum şu arkadaşlar; bilgisayarı açıyorsunuz her şey normal. hoşgeldiniz yazısı geliyor ekrana (xp) ortay bir dialog kutusu açılıyor ve üstünde sadece evet ve hayır seçeneği var . hangisine tıklarsanız tıklayın bilgisyar oturumu kapatıyor ve o şekilde kalıyor. ctrl+alt+del iki kere tıkladığımda gelen kullanıcı seçeneğine administrator yapıyorum ve durum aynı. fakat bilgisayar güvenli kipde normal açılıyor. sistem geri yükleme de de aorun aynı lütfen yardım arkadaşlar. delirmek üzereyim. sağolun şimdiden...

• UP! ya arkadaşlar bi el atın lütfen
  • güvenli modda iyice tarattın mı pc yi? düzelene kadar denemedik antivirüs programı bırakma...
    olmuyosa formattan ahricince bi yol gözükmüyo gibi. her ne kadar formata karşı olsam da... ama bilen arkadaşlar varsa bi el atın yaw
  • allah allah yawww....bilen yokmu koca forum sitesinde bi arkadaş yardım edelim....daha....
  • ya formatı bende düşündüm ama bi çözümü olmalı. üstelik pc diz üstü ve cd rom çalışmıyor. sistem kurmaya kurulur ama tamamen işkenceden ibaret başka bişi demiyorum.. sistemi tarattım bi trojen bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasBy -- 31 Ocak 2006 23:24:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: memurturk

güvenli modda iyice tarattın mı pc yi? düzelene kadar denemedik antivirüs programı bırakma...
    olmuyosa formattan ahricince bi yol gözükmüyo gibi. her ne kadar formata karşı olsam da... ama bilen arkadaşlar varsa bi el atın yaw

arkadaşlar formata neden bu kadar karşısınız anlamıyorum. format gerçekten bilgisayarı büyük bir yükten kurtarır. senede 2 defa formata her zaman EVET
    kardeşim sen de bas formatını olsun bitsin. benim gibi,forumda hiçbir arkadaş böyle bir sorunla karşılaşmadı herhalde ki kimseden ses yok konuyla ilgili.
    esenlikler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

quote:

Orjinalden alıntı: memurturk

güvenli modda iyice tarattın mı pc yi? düzelene kadar denemedik antivirüs programı bırakma...

arkadaşlar formata neden bu kadar karşısınız anlamıyorum. format gerçekten bilgisayarı büyük bir yükten kurtarır. senede 2 defa formata her zaman EVET
    kardeşim sen de bas formatını olsun bitsin. benim gibi,forumda hiçbir arkadaş böyle bir sorunla karşılaşmadı herhalde ki kimseden ses yok konuyla ilgili.
    esenlikler...

tamam dostum haklısın diyelim.. sen hiç cd romu çalışmayan bir dizüstüne format attın mı? usb cdromları tanımıyor dos ortamında bliyosun.. tamamen işkence oluyor yüklemesi..

• son kez UP daha da yapmıyom....
  • windowsun lisanslı mı...???o gelen diyalog kutusu windowsu etkinleştirmek için olan diyalog kutusu diil dimi
    ???
  • selam bilgisayarında buyuk ihtimal virus var hardiskini söküp başka bi pc ye tak nortonla tarat
  • bilgisayarı tarattım sorun yok. sanmıyorum etkinleştirme için gelen diyalog kutusu olduğunu...
  • walla bu günde çözüm bulunmazsa yandık demektir.
  • Hocam, aynı şey iki-ü sene önce başıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam XP yi kurduktan sonra ilk açılışta olmuştu. Mecburen formatı basıp tekrar kurmuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.