Şimdi Ara

çözebilecek birine video kayıtmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhaba selamlar

epey uğraşarak bir panasonic dv nvgs11 almıştım görüntüleri kayıt etmek içinde 1394 fireware kartı ulead 8.0 ele geçirdim ve bilgisayarın başına oturdum ..

ilk önce ulead aracılığı ile görüntüleri avi formatında bilgisayara aktardım. sorun yok açtım denedim herşey güzel ulead açıyor her programda açıyor 90 dakikalık bir kaset yaklaşık 10-12 gb byte yer tutuyor ... görüntüler 756*-- çözünürlükte

eee bundan sonra bunları cd ye aktarmaya geldi ????? ulead açtım dvd, svcd, vcd seçenekleri var okey svcd olsun dedim uzunca bir süre yaklaşık 1.30 dakika süren bir işlemden sonra hazır dedi ve cd ye kayıt edeceğim dedi tamam dedim 680 mb tutar dedi tamam dedim işlem başladı bir sürede bunun için bekledim ...

herşey yolunda gitti cd yi çıkardım aldım bir başka bilgisayar götürdüm açarmı diye açtım ses süper görümtü tabiki svcd olunca 450*--- düşmüş tama kabul ediyorum .. ama birde ne göreyim ekranın sol tafafından baştan aşağı gölge gibi titreşim gibi bir şey var anlamadım neler olmuştu ... bu sefer sadece nero yu kullanarak kayıt ettim avi dosyayı 10-12 gb lığı oda kayıt etti ama aynı sorun devam ediyordu .. bu sefer ankardan aldığım cinegy diye bir programı bilgisayar yükledim süper bir şey capture harika diye bilirim inanılmaz mükemmel bir kalite (cinegy 6.0) bunuda mpeg2 olarak aynı kasedi tekrar makinaya yükledim ve tekrar kayıt edeyim dedim svcd olarak bu program acemisiyim dedim zaten cd kayıt moduu da bulamadım ulead ve neroyla tekrar cd ye kayıt ettim svcd olarak sorun gene aynıydı sol taraf

bu arada 5 -6 cd dim gitti tabiii eee ne olacak dedim ve media izlerken görüntüyü birz küçültüm sorun azaldı daha da küçlütünce ortad sorun kalmadı ama 1150* -- oldu görüntü

BUNU ÇÖZEBİLECEK VARMI ??????

Makinamda klm codec 131, klmcodec 248f, directx9 falan hepsi yüklü

bu arada 720*576 1536kbps 16 bit pcm kare hızı 25 şeklinde 10 gb görüntü duruyor bu kamerdan makinaya aktardığım şekil mpeg2 ve avi ikiside aynı

• timuciny verdiği yanıtı deneyeceğim bir de dvd ya da vcd de açmaya çalışacağım denememiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.