Şimdi Ara

Çözdüm silebilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 2 Nisan 2008; 17:04:10 >

• oln ne dion . yazmısın . ne oluo
  • Başlığı okur musun osy misin nesin, biraz yavas spam cek derim arkadas gayet düzgün bi şekilde sorunu çözmüş şimdide gereksiz mesaj gelmesin diye mesajını değiştirmiş,
    hee
    bana kalsa ben söyle yapsın derdim, sorunu ve çözümünü yazsın Bizde bilelim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Başlığı okur musun osy misin nesin, biraz yavas spam cek derim arkadas gayet düzgün bi şekilde sorunu çözmüş şimdide gereksiz mesaj gelmesin diye mesajını değiştirmiş,
    hee

kardeş bir sorun değil üst konunun birinde yazıyormuş bende hızlı hızlı atlamışım dönüp bir daha okudum ve hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Başlığı okur musun osy misin nesin, biraz yavas spam cek derim arkadas gayet düzgün bi şekilde sorunu çözmüş şimdide gereksiz mesaj gelmesin diye mesajını değiştirmiş,
    hee

kardeş bir sorun değil üst konunun birinde yazıyormuş bende hızlı hızlı atlamışım dönüp bir daha okudum ve hallettim

hallettiysen ne mutlu kardeş :) üstte var mı yok mu diye bilmediğim için söylemiştim kusra bakmazsın umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 4 Nisan 2008; 19:47:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.