Şimdi Ara

Çözdüğüm Soruları Unutuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bi problemim var. Şimdi mesela diyelim geometriden bi yamuk testi bitirdim fulledim belki. Ama 2-3 gün sonra mesela okula gidince arkadşalar soruyo bunu nasıl yaptın falan diye. Ama ben o çözdüğüm soruyu görünce sanki ilk kez karşılaşmış gibi oluyorum ve bazen soruyu yapamadığım bile oluyo. Önceden yapmışım ama tekrar arkadaşa anlatmak için çözmeye calıstıgımda soruyu yapamıyorum. Herkesde varmıdır böyle bi problem.

• takma kafana geometride olur öyle mesala ben bi soruya uğraşıyorum uğraşıyorum defalarca ama yapamıyorum
    yarın hocaya götürüyorum soruyu hoca yapmaya çalışırken ben ondan önce görebiliyorumyine aynı şekilde çözdüğüm bi soruyu çözemediğimde oluyor
    bunlar olağan şeyler bu sorunu konu hakkında daha çok pratik yaparak haledebiirsin.
  • Ewt bu sorun malesef bende de var. O yüzden zor bir soruyu o an çözebildiysem, hemen not alıyorum böyle böyle yaptım diye.Tavsiye ederim.
  • Eger zor soru cozduysem ve begendiysem soruyu, hemen sorunun yanina butun islem basamaklarini yazar ve sozel olarak anlatirim, sadece geometride degil mat fizikde benim boyle
  • Zor bir soru cozdukten sonra.1 dk sadece o soruya bakarim.Tam mantigi aklima yazarim.Arkadaslarinki de mantikli baya tabi :D
  • Bende de aynı sorun var.Zor bi soruyu çözdükten sonra önüme bi kaç gün sonra getirseler yüzde 70 80 çözemem.Yukarda arkadaşların tavsiyelerine uymayı denicem.
  • Vallahi tüm uğraşıp da çözdüğün soruları yazıp not almak bayağı uğraştırıcı geliyor. @maftas'ın dediği gibi kafaya iyi şekilde mantığı oturtmak daha iyi. Yalnız not defteri kesinlikle tutun. Unuttuğunuz şeyleri kesinlikle not alın. Arada bir okuyun, çok faydasını göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik unutuyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.