Şimdi Ara

Cowon Q5 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
9.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deri çantası,gps ve cam aparatı ile ve kargo dahil 1200 ytl ye mal oldu.
  • bu ürünün A 2 modeli var bende süper bir şey cok memnunum bir yıl bile kullanmadım 3 ay kullandım askere gittim . geleli 3 ay oldu. isteyene satabilrim. fiyatda anlaşırsak. süper bir ürün 20 gb video kayır ses kayıt radyo. mp3 çalar. vs....
    Ürün hakkında kullanıcının vereceği detaylı bilgiler iyi olurdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

herkes tanıtım ve yorum yazmış. Ama bu ürüne sahip olanımız sanırım yok. Keşbe bu ürüne birimiz sahip olsaydı da detaylı bir şekilde incelemesini buraya ekleyebilseydi.
    Ürün hakkında kullanıcının vereceği detaylı bilgiler iyi olurdu..

Hocam, forumu nerenizle izliyorsunuz anlaymadım doğrusu. 6 sayfalık inceleme başlığını nasıl görmezsiniz. Açıldığından beri bırakın 2. sayfaya geçmeyi, ilk 10'dan bile aşağı inmedi.

Alın size inceleme, hemde 6 sayfa!!! :

http://forum.donanimhaber.com/m_20403857/tm.htm

• arkadaşlar bende kulanıyorum nıgty ile beraber aynı zamanlarda aldık bişeyi yanlış biliyonuz ki nıgty bile unutmuş bu cihaz şarjdayken kullanılıyo
    ben kulanıyorum yanlış bilgilendirme olmuş nıgty kardeşin kırılmıştı ekranı yanlış hatırlamıyorsam alacak arkadaşlar caymasınlar süpppppppperrrr alet alma amacınız multimedya için dğilse almayın ben dünyanın filmini izledim heyecan veriyor bu cihaz
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.