Şimdi Ara

COWON F2 Mİ SAMSUNG YP-T9 MU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COWON VE SAMSUNG ARASINDA KARARSIZ KALDIM HANGİSİNİ ALAYIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN.T9 DA BLUETOOT VAR MPEG4 OYNATABİLİYO 20MW 20 MW (40) ÇIKIŞ GÜCÜ VAR COWON 30+ 30 (60) ÇIKIŞ GÜCÜNE SAHİP.T9 UN ARTI BİRÇOK ÖZELLİK FARKI VAR AMA COWONDA SES BAKIMINDAN İYİ.EĞER İKİ CİHAZIDA KULLANMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN SES BAKIMINDAN BİR DEĞERLENDİRME YAPSINLAR.T9 BİRAZ DAHA AĞIR BASIYO GİBİ ZATEN OYLE ÇOK AŞARI FAZLA SESİ SEVMEM KULAK İÇİNDE TEHLİKE ARZ EDİYO ZATEN AMA COWONUN SESİNİDE ÇOK MET EDİYOLAR.YARDIMCI OLUNURSA SEVİNİRİM.

• geçen teknosada dinlemiştim t9 sesi epey iyiydi tam ayarlarını yapmadan bile ekranı çok kaliteli net bir ses vardı kalbimde hissettim sesi al pişman olmazsın diğer arkadaşlarında yorumlarını dikkate al özellikle cowon kullananları ben yp-u2 almıştım o bile çok iyi sesi en ucuzuydu teknosada 219 ytl senin o baktığın t9 fiyatıda uygun bence cowondan kaliteli ekranı o kesinde sestede çok fark olduğunu sanmam
  • ben teşekkür ederim fikirlerimizi paylaşmak güzel senin kafan karışmış biraz biliyorum forumda öne çıkan markalar belli zaten cowon trekstor samsunguda bunlara ekliyebiliriz bu birazda profosyonel dinleyici olmak ve o şekilde bakmakla alakalı bence seçim yapmak ben mesela çok cihaz kullandım ve inan çok azında tatmin oldum ses açısındanda müzük seti olarakta diyorum sadece mp3 değil cowon ve trekstor profosyonel markalar ses anlamında profosyonel ses seviyorsan ve o sese değer veriyorsan al ama çalsın önemli değil yüksek alçak dersen 50 milyonluk piranha mp3 bile işini görür burdaki diğer arkadaşlar niye yırtınıyo en iyi mp3 alalım en iyi kulaklığı alalım diye en profosyonel sesi almak için o yüzden dediğim gibi beğendiğin samsungt9 çok iyi bir ürün her anlamda ama cowon ve treksotr biraz daha profosyonel ürünler hepsi bu kadar güzel bir kulaklıkta alırsın oda çok önemli sonra bakarsın keyfine gerçi benim samsung yp u2 ile bile geçen otobüste yanımdakiler rahatsız oldu sesini kıs diyorlar cowonla falan otobüsten atarlar her halde:)))

• Öncelikle iki cihazında sınıfında üstlerde yer aldını belirtmeliyim..bnde ise cowon f2 yok ama ses karakterine yakın u3 var ve ypt9 da bulunuyor ben tercihen ypt9 dinlorum cowon u3 kenarda duruyor..ses çıkışları aldatmasın zaten cowonda 35 den sonra dstorasyon oluyor..samsung da özellikle midler ve tizler çok daha net ses daha temiz cowon efectsiz pek bi işe yaramıyor gibi duruyor ..bassları efectlerle fazla böğürüyor ama her müzikte de pek gitmiyor gibi .. kısacası benim tercihim ypt9 oldu şarkıdan şarkıya yaptıım denemelerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savsata -- 5 Eylül 2007; 18:11:44 >
  • Her ikisinide kullanmış biri olarak Kesinlikle Samsung Derim.

Yapay ses efektlerinden hoşlanıyorsan COWON
    Tatmin edici ve gerçek ses istiyorsan daha farklı modellere bakmalısın.
  • samsung t9 ile samsung u3 arasında ses kalitesi farkı varmı yoksa hemen hemen aynılarmı benim için video resim önemli değil bu arada
  • cowonu tek geçerim ses kalitesi olarak samsung cowonla yarışamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COWON D2+ Film Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.