Şimdi Ara

Cowon'dan dokunmatik ekranlı yeni PMP; D2+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son kullanıcılar için taşınabilir medya oynatıcıları hazırlayan Kore merkezli Cowon , D2 isimli medya oynatıcısını (PMP), D2+ modeliyle güncellediğini açıkladı. Firmanın yeni modeli, bir önceki çözümde olduğu gibi, 2.5" boyutunda ve 320x240 çözünürlüğünde dokunmatik kontrollü ekran ile donatılırken özellikle ekran renkleri konusunda iyileştirmeler yapıldığı ve tercihe göre opsiyonel DMB TV desteğinin eklendiği belirtiliyor.


    4GB, 8GB ve 16GB'lık dahili bellek kapasitesi ile tercih edilebilecek yeni medya oynatıcısı, microSDHC bellek kartı desteği ile sahip olduğu depolama kapasitesinin 32GB'a kadar arttırabilmesine olanak tanıyor. Pil süresinde de iyileştirmeler yapan Cowon, D2+ modelinde yeni bir hesap makinesi fonksiyonu, not defteri ve radyodan kayıt özelliği ile geliştirilmiş kullanıcı arabirimi gibi yenilikler sunuyor.


    Elektronik sözlük özelliğine de sahip olan Cowon D2+, müzik çalar özelliğinin yanı sıra film dosyalarını da oynatabiliyor. Farklı renk alternatifleriyle kullanıma sunulan Cowon D2+ modeli, kapasitesine göre 107$'dan (4GB) başlayan fiyatlar ile Kore pazarında listelere girmiş durumda.








  • bebek gibi.
  • Bu aleti bayağı araştırdım ve D2 den sadece 2 farkının olduğunu öğrendim. DMB TV ve BBE+ desteği. DMB TV sadece Kore gibi uzak doğu ülkelerinde kullanılabiliyor. BBE+ ise normal BBE ses kalitesi olarak daha iyiymiş. Kullananlardan öğrenmek gerek.
  • İyi de bende D2 var. Not defteri de var. Hesap makinası da. Ki bunlar zaten vardı. DMD de zaten bunun Asya olanlarında vardı. Bir fark göremedim. 32Gb kartı benimkisi de zaten destekliyordu. Üstelik Cowon'un sayfasında D2+ diye bişey yok.www.cowonglobal.com Girin bakın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OverClocKing

    İyi de bende D2 var. Not defteri de var. Hesap makinası da. Ki bunlar zaten vardı. DMD de zaten bunun Asya olanlarında vardı. Bir fark göremedim. 32Gb kartı benimkisi de zaten destekliyordu. Üstelik Cowon'un sayfasında D2+ diye bişey yok.www.cowonglobal.com Girin bakın...

    hocam yabancı forumlarda da çıktı haberi,dün korede satışı başladı hatta...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OverClocKing

    İyi de bende D2 var. Not defteri de var. Hesap makinası da. Ki bunlar zaten vardı. DMD de zaten bunun Asya olanlarında vardı. Bir fark göremedim. 32Gb kartı benimkisi de zaten destekliyordu. Üstelik Cowon'un sayfasında D2+ diye bişey yok.www.cowonglobal.com Girin bakın...


    Cowon'un orjinal Korea web sitesinde ürünle ilgili bilgi verilmiş.www.cowonglobal.com sitesinde sağ üst köşeden KOREA sitesine yönlenip ürün hakkında bilgiye ulaşabiliyoruz...
  • D2 bağımlılık yapıyor zaten, benim D2 yi satmıştım bunu ilerde düşünebilirim
  • TV özelliğini salla gitsin. BBE+ çok fark eder mi acaba onu merak ediyorum. Sonuçta aletin amacı kaliteli müzik. Ana işlevinin gelişip gelişmemesi onun güncellenmesinin gerekli olup olmadığını gösterecek. Gerçi BBE+'de bariz değişiklik olsa bile herhangi bir D2 kullanıcısının tutup da bu alete terfi edeceğini düşünmüyorum. Şimdiki haliyle bile piyasanın en çok tercih edilenlerinden zaten. Uzun süredir D2 almayı düşünenler için tercih sebebi olur büyük oranda. Hepsinden öte batarya süresi bu aletin alınmasındaki temel etkenlerin başında. Bu alandaki liderliğini kaybetmedikçe her zaman alınır D2.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Figure

    Cowon D2+ PMP now shipping to the US.
    http://www.engadget.com/2009/03/03/cowon-d2-pmp-now-shipping-to-the-us/




    Fiyatları
    8GB > $139.99
    16GB > $179.99

    Ayrıca Kore modelinden farklı olarak DMB TV tuner özelliği bulundurmuyor.




  • d2yle arasında çok fazla fark yok gibi
  • Cowon D2 çaları olanlar için D2+ yazılımı yüklemeyi aşağıda anlattım.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=30457286&key=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 17 Mart 2009; 23:34:45 >
  • merhaba bende cowon d2 mp3 çalar mevcut ses çıkışı yüksek bi cihaz orjinal kulaklıklarıyla düşük seviyede bi kalitede dinleyerek kullanmaya çalışıyorum daha yüksek bir performans için sitede kaliteli kulaklıklar kullanılması gerektiği söyleniyo ve soruyorum acaba akg k55 gibi bi kulaklıkla iyi performans alınırmı ? bizim pederin pro stüdyosun var ve orda k55, k44 ve akg k242 kulaklıklar mevcut bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz, saygılarımla.
  • ALINIK COWON D2 Satan arkadaşlarımız var mı ? ürünü almak istiyorum.
  • ben cowon d2+ kullanıyorum. 1-2 tane flac şarkımı çalmıyor. nedendir acep bi bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmikkeci

    ben cowon d2+ kullanıyorum. 1-2 tane flac şarkımı çalmıyor. nedendir acep bi bilen var mı?

    dosyalar bozuk olabilir. sonunda flac uzantısı yok olabilir falan filan.
    bildiğiniz bir kodlayıcı ile önce wav formatına açın. ardından tekrar flac'e sıkıştırın.
  • sıfır d2+ var isteyene
  • Cowon d2+ ım sorunsuz çalışıyordu, bugün bir sonraki şarkıya geçmez oldu, manuel olarak yapıncada donuyor, kapatmak için uzun süre basılı tutuyorum. açınca gene aynı. sürümü güncelledim, resetledim fakat durum aynı. nedendir acep?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.