Şimdi Ara

Covid 19 Test sonuçlanma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün baş ağrısı, boğaz gıcığı(ağrı yok), burun akıntısı/tıkanıklığı ve hafif öksürük ile gittim. doktor test istedi.

    testten önce özelde tomografi ve kan testimde bir şey çıkmadı ama yine de test yaptırmak istedim, evde kronik hastam var. neden billmiyorum özeldeki teste güvenemedim devlet hastahanesinde doktor test istedi, testi yaptık fakat sonucunun 2-5 gün arası çıkar dediler.


    bu çok uzun bir süre değil mi gerçekten? eskiden 1 gündü öyle hatırlıyorum, nedendir bu süre artışı anlamış değilim.

    devletten yaptıran arkadaşlar kaç günde çıkar tahmini?




  • Genellikle 24 saat içinde çıkıyor test,1 ay önce atlattım covidi sadece koku ve tat kaybı vardı,2 gün önce üşüttüm halsizlik,ateş,boğaz ağrım vardı ama vuris olmadığımı biliyordum,sağlık ocağına gidip muane oldum antibiyotikle 2 3 günde atlattım,yani söylediklerin normal hastalık da olabilir,her vurise yakalanan tanıdığım koku ve tat kaybının gittiğini söyledi,gitmeyen kimseyi daha görmedim tabii ki koku ve tat kaybı varsa vuris değilsin diye bir şey yok ama çoğunlukla burdan gösteriyor kendini ve asla tomografi ve kanla vuris olup olmadığına emin olma pcr testi şart o bile %100 doğru olmadığı gerçek,ama en yakın doğru sonucu veren test pcr testi,kan alıp 1 saat içinde vuris olup olmadığını söyleyen özel hastaneler var,tamamen para tuzağı 1 lirayı at yazı tura onun kadar doğruluk payı var. VE sık sık e nabız dan test kısmına girip sonucun çıkıp çıkmadığına ordan bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrylmztt -- 22 Ekim 2020; 16:45:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrylmztt

    Genellikle 24 saat içinde çıkıyor test,1 ay önce atlattım covidi sadece koku ve tat kaybı vardı,2 gün önce üşüttüm halsizlik,ateş,boğaz ağrım vardı ama vuris olmadığımı biliyordum,sağlık ocağına gidip muane oldum antibiyotikle 2 3 günde atlattım,yani söylediklerin normal hastalık da olabilir,her vurise yakalanan tanıdığım koku ve tat kaybının gittiğini söyledi,gitmeyen kimseyi daha görmedim tabii ki koku ve tat kaybı varsa vuris değilsin diye bir şey yok ama çoğunlukla burdan gösteriyor kendini ve asla tomografi ve kanla vuris olup olmadığına emin olma pcr testi şart o bile %100 doğru olmadığı gerçek,ama en yakın doğru sonucu veren test pcr testi,kan alıp 1 saat içinde vuris olup olmadığını söyleyen özel hastaneler var,tamamen para tuzağı 1 lirayı at yazı tura onun kadar doğruluk payı var. VE sık sık e nabız dan test kısmına girip sonucun çıkıp çıkmadığına ordan bak.

    benimki de muhtemelen sinüzete bağlı hocam. ama özel hastahane doktoru beni inanılmaz gerip tribe soktu. adam resmen koronalıymışım gibi davrandı. bende psikolojik olarak yaptırmak istedim. tomografi ve kanda bişey çıkmaması bir şeyi değiştirmiyormuş bu arada, ikisi temiz olup pcr da çıkan varmış...

    bakalım neler olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leoon17 -- 22 Ekim 2020; 17:9:0 >




  • Pazartesi oglen suruntu alindi carsamba sabahi sonucum cikti biraz uzun bi surec haklisiniz. Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar test sonucum bu sabah açıklandı.

    Sonu negatif, şükür.


    demek istediğim semptonları iyi takip edin ve korkuya kapılmayın.

    ölümler gerçekleşse de dermansız dert değil, kimler atlatıyor...

    ateş ve tat/koku kaybı sanırım şu an en büyük göstergesi.

    hafif öksürük, baş ağrısı, hafif boğaz ağrısıyla gittim, temiz çıktı sonuçlar.

    evham yapmayın,tekseni evde izole olun, değilseniz çok ciddi sıkıntı çekiyorsanız teste başvurun. (ben doktorun dayatması sonucunda test oldum)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.