Şimdi Ara

Covid-19 Corona Virüs-Koruyucu Maske Fırsatları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
13
Favori
20.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende araştırmacı gazetenin ağzına hiç bakmadan, rakamlar üzerinden net cevap vereyim :
    Covid-19 Corona Virüs-Koruyucu Maske Fırsatları
    2011-2018 arası grip rakamları grafikte görülüyor [1].

Sadece 2017-2018 yılına bakalım.
    45 Milyon kişi grip olmuş. Bunlardan 610.000 kadarı hastaneye gitmiş 61.000 kadar kişi ölmüş. Hemen yüzdeyi hesaplayalım :
    61.000/45.000.000 x 100 = 0.135%
    Yüzde sıfır nokta 135 ölüm oranı olmuş normal gripten. Binde 1.3. Bknz. yüzde bir bile değil. Binde 1 desek yalan olmaz.

Corona'ya bakalım [2]:
    92.303 hastadan 3.132 si ölmüş.
    3.132/92.303 x 100 = 3.39%
    Yüzde üç nokta otuz dokuz kişi. Binde 33.9 olarakta telaffuz edebiliriz.

Rakamları kıyaslayalım Corona virüsü normal gripten 25 kat daha ölümcülmüş. Bol sıfırla gözümüz doysun corona, normal gripten 2568% daha ölümcül.

[1]
    Centers for Disease Control and Prevention
    Burden of Influenza
    https://www.cdc.gov/flu/about/burden/index.html

[2]

Çin gerçek rakamlar vermediği için corona ölüm oranları düşük bile görünüyor olabilir. Çin gibi baskıcı bir devletin aldığı önlemleri düşünecek olursak durum gayet ciddi. Karantina için adamların ev kapılarını kaynakladılar, bazılarını zincirle kilitlediler.

"Araştırmacı gazeteci" CDC'yi kaynak gösterip rakamları bile yanlış alabilmiş.

• İlgili bakanlık fahiş fiyat artışı yapan firmalara para cezası kesmiş. Fiyatların inmesi için bir katkısı oldu mu,var mı sürekli takipte olup şu ürünün fiyatı düşümüş diyen? Dışarda medikalcileri veya iş sağlığı ürünü satan yerleri hiç gezmedim. İnternette gittigidiyor,n11,hepsiburada tarzı sitelerden baktım hep fiyatlara. Çek kullanarak bile çok pahalıya geldiği için almadım hala. Cidden fiyat paylaşımı,piyasa,ürün tavsiyesi paylaşırsak çok faydalı olacak.

Orijinalden alıntı: fcnet

İlgili bakanlık fahiş fiyat artışı yapan firmalara para cezası kesmiş. Fiyatların inmesi için bir katkısı oldu mu,var mı sürekli takipte olup şu ürünün fiyatı düşümüş diyen? Dışarda medikalcileri veya iş sağlığı ürünü satan yerleri hiç gezmedim. İnternette gittigidiyor,n11,hepsiburada tarzı sitelerden baktım hep fiyatlara. Çek kullanarak bile çok pahalıya geldiği için almadım hala. Cidden fiyat paylaşımı,piyasa,ürün tavsiyesi paylaşırsak çok faydalı olacak.
    100bin ceza vermişler hepsine, para mi?

Adam 10 katına milyon tane satıyor, üreticilerin saatlik cirosu değildir. Göstermelik cezalar. Muhtemelen fiyatlar daha da artar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Freez3

Virüs sıcakta yaşamıyor yalnız önümüz yaz elinde patlaycak o stok yapanların
    Avustralya'da 52 vaka var bak bakalım orada hangi mevsim.

sıcıktı yışımıyır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 5 Mart 2020; 13:40:46 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir çoğunuz buna fırsatçılık diyecek öyledir ya da değildir ama yapacak bir şey yok,forumda bas bas hazırlık yapın diye bağırırken bir çok kişi bize deli demişti.Yumurta kapıya dayandıktan sonra fiyatlar çoğalmış demenin bir anlamı yok.

Şarıl şarıl akan bir derenin kenarında mı su daha pahalı olur yoksa ıssız kupkuru bir çölde mi ? Tabiki çölde suya daha çok para ödersiniz bu durumda şuan buna benzedi.

Alıcaksanız tam yüz koruyan değiştirilebilir filtreleri olan bir maske alın fırsata bakmadan.O ameliyat maskelerini takmayın daha iyi hastalığı arttırıyor gözlerde açıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 6 Mart 2020; 15:28:36 >

www.hepsiburada.com
    Virüs Maskesi Fiyatları & Toz Maskesi ve Virüs Maskesi Çeşitleri Burada!
    https://www.hepsiburada.com/guvenlik-maskeleri-c-60002018

Hepsiburada 100>25 indirimiyle değerlendirilebilir mi,ne dersiniz?

• Bu konuyu yarın için öne çıkarmakta fayda var, verilen linklerin çoğunda stoklar tükenmiş bile.
    https://urun.n11.com/maske/n95-krutt-ffp3-korumali-virus-ve-bakteri-maskesi-modelsf3-siyah-P413780321

urun.n11.com
    Nano Teknoloji Filtre Maske N95 - Ffp3 Korumalı Virüs Maskesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tek-kullanimlik-urunler/nano-teknoloji-filtre-maske-n95-ffp3-korumali-virus-maskesi-P415545223

Üstteki 2 ürün sözde! yıkanabilir çoklu kullanımlar için uygunmuş ama ben pek güvenemedim...
    Alttaki ürünleri ise maksimum 2-3 kere kullanın. Her defasında da (yapabiliyorsanız)uzun bir süre güneş altında bırakın...

urun.n11.com
    Add Air Active N95 Ffp3 Ventilli Virüs Koruma Maskesi - n11.com
    https://urun.n11.com/maske/add-air-active-n95-ffp3-ventilli-virus-koruma-maskesi-P414238686

urun.n11.com
    Era Ffp3 Virüs Maskesi - n11.com
    https://urun.n11.com/maske/era-ffp3-virus-maskesi-P413277433

• Konuyu açtık,o muydu bu muydu korur muydu korumaz mıydı takılıp maskesiz kaldık iyi mi? Fiyatlar şiştikçe şişti,şu ürün yüz yapısına göre daha uyumlu ve ayarlanabilir gibi geliyor. Çek falan ayarlayabilirsek alacağım sanırım.
    urun.n11.com
    Uvex 2310 Ffp3 Maske N95 - n11.com
    https://urun.n11.com/maske/uvex-2310-ffp3-maske-n95-P415621620

• Neredeyse bir ay önceden Perşembenin gelişini gördük konuyu açtık. Doğru düzgün bir tane fırsat paylaşımı yapmadan nolacak yaa cahillik etmeyin diyenleri ve konuyu sıcak fırsatlar dışına taşıyanları selamlıyorum buradan. Bugün alınan karar gereği N95 FFP2 ve FFP3 maskeler reçeteyle satılacakmış,hayırlı olsun...

• fcnet kullanıcısına yanıt
    Yerinde bir karar alınmış.

• Covid-19 Corona Virüs-Koruyucu Maske Fırsatları

• quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Neredeyse bir ay önceden Perşembenin gelişini gördük konuyu açtık. Doğru düzgün bir tane fırsat paylaşımı yapmadan nolacak yaa cahillik etmeyin diyenleri ve konuyu sıcak fırsatlar dışına taşıyanları selamlıyorum buradan. Bugün alınan karar gereği N95 FFP2 ve FFP3 maskeler reçeteyle satılacakmış,hayırlı olsun...
    maske korumuyor
  • Çinli yetkili İtalya'da hala maske takmayan insanlar görüyorum dışarıda bu ne rahatlık minvalinde birşey söylemiş. Toplu taşımaya bindin örneğin adamın birinin yanında hapşurup öksürmeyeceğinin garantisi var mı? Ayrıca bu virüsün havada asılı kalma özelliği olduğu da ortaya çıkmış. Daha önce hasta olanlar takmalı sağlam olanların takmasına gerek yok deniyordu mesela. Şu anda kim hasta kim sağlam bilmek mümkün değil maalesef. Maskesiz dolaşmak bazı arkadaşların takanlara sööylediği gibi cahillik değil düpedüz aptallıktır bence bu saatten sonra.
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.