Şimdi Ara

Counterde Tekli Silahlarla Adam Alma Teknikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Counterde Tekli Silahlarla Adam Alma Teknikleri neler hocalarım özellikle deagle için ne gibi teknikler önerirsiniz ?

• KAFAYA SIKACAKSIN MERMILERI.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGodfather- -- 15 Ekim 2009; 0:09:46 >
  • Desert Eagle için, çok seri olmayacaksın, kafaya aim alacaksın, ve sıkarken üstüne değil, çapraz veya yatay yürüyeceksin.
    Uzak mesafede hiç uğraşmayın adamı öldürmeye, yaralayıp bırakın. Desert Eagle, orta ve kısa mesafe silahıdır.

Glock, eğer karşındaki adamda da tabanca varsa, eğilip sabit ve ortalama bi hızda kafasına nişan alarak kullanabilirsin.
    Aynı şekilde yürürken çapraz veya yatay hareket edersen isabetli olur.

USP ile eğilmeden, ortalama hızla kafaya nişan alacaksın, Glock'a göre daha isabetsizdir, mesafeyi iyi ayarlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Desert Eagle için, çok seri olmayacaksın, kafaya aim alacaksın, ve sıkarken üstüne değil, çapraz veya yatay yürüyeceksin.
    Uzak mesafede hiç uğraşmayın adamı öldürmeye, yaralayıp bırakın. Desert Eagle, orta ve kısa mesafe silahıdır.

Glock, eğer karşındaki adamda da tabanca varsa, eğilip sabit ve ortalama bi hızda kafasına nişan alarak kullanabilirsin.

USP ile eğilmeden, ortalama hızla kafaya nişan alacaksın, Glock'a göre daha isabetsizdir, mesafeyi iyi ayarlamak lazım.
    Bir glock master olarak,

glock ile asla eğilmemeni öneririm. sürekli hareket et, burst ise atla zıpla birşeyler yap. ama sakın eğilme, ya da durma yerinde.

tavsiyem burst kullanmamandan yanadır, ilk el şanslı çıkmazsa ct, en az 2 adam banko alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: B52.

quote:

Desert Eagle için, çok seri olmayacaksın, kafaya aim alacaksın, ve sıkarken üstüne değil, çapraz veya yatay yürüyeceksin.

Bir glock master olarak,

glock ile asla eğilmemeni öneririm. sürekli hareket et, burst ise atla zıpla birşeyler yap. ama sakın eğilme, ya da durma yerinde.

tavsiyem burst kullanmamandan yanadır, ilk el şanslı çıkmazsa ct, en az 2 adam banko alırım.

glock master dışındakilere katılıyorum

• + olarak Desert Eagle çok ufak aralıklarla yukarı sallayarak kullan. Temel olarak colt vs. gibi rastgele sıkarak değil, isabetli ve yavaş kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

quote:

quote:

Bir glock master olarak,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir glock master olarak,

Glock ile Burst atışta tabii ki eğilmek mantıksız, ben tekli atıştan bahsediyorum.
    Tekli atışta eğilip ilk HS'yi yedirdikten sonra adamın iflahı kesilir zaten, aim kaydırırsınız, direkt alırsınız.

Çatışmanın ortasında eğilin demiyorum, eğer mesele isabetli atış yapmaksa, Glockla eğilip 1 tane HS atıcaksın, gerisini nereye atarsan at, adam senindir.

Quiknet'in var bi de, sağlam net bağlantısıyla çok rahat hs atılır glock ile, genelde nokta atış yapar.
  • quote:

Quiknet'in var bi de, sağlam net bağlantısıyla çok rahat hs atılır glock ile, genelde nokta atış yapar.
    Zaten quiknetim falan kesilirse cs yi bırakırım ciddi söylüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

Şimdi okudum da tekrar mesajımı, glock master nedir ya Bide ciddi ciddi yazmışım
  • Bir Lord of the Glock olarak, "faforim" hızlı ve tekli ateştir. Hızlıca adama sıkıyor adam ölüyor budur yani olay. Kapıdan felan beklerken burst fire alıp bala vuruyoruz adamı. Bu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

Bir Lord of the Glock olarak, "faforim" hızlı ve tekli ateştir. Hızlıca adama sıkıyor adam ölüyor budur yani olay. Kapıdan felan beklerken burst fire alıp bala vuruyoruz adamı. Bu yani.
    yeter ulen dalga geçtiğiniz
  • Glockta sınır tanımam ilk el 3 kill benim birde c4 oh yemede yanında awm al :D
  • Usp ile ateş ederken kesinlikle abanma hatta yavaş yavaş at adam kitlensin hareket edemesin..Deagle fazla kullanma derim isabetsiz bi silah hareket ederken..Glocklada takım halinde saldırırken burst kullan tek gidiyosan otomatik..Ve uzun mesafede kesinlikle burst kullanma hatta çok yakın mesafeler dışında hiç kullanma..Deagle ve glockla sağa veya sola koşarken ateş et ama uspyle sabit durmaya çalış ateş ederekn.
  • Deagle ve Usp'yi hızlı kullanma derim.Teker teker kafaya yedireceksin. Glock'ta ise seri ateş etmeni öneririm.Burst fire'ı seçtiğin zaman ise adamın üstüne doğru sıçra.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi uzun mesafede kesinlikle burst kullanma.Hatta adam la karşı karşıya kalmadığın durumda burst kullanmana gerek yok
  • Küçük silahlar için Desert Deagle ve USP daima

bak senin yüzünden gene csye giricem
  • Deagle yakındaysa Hızlı vuruşlar; uzaktaysa vuruş anında duraklama yaparak ve eğilmeyerek kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 16 Ekim 2009; 18:04:22 >
  • Abi gidin dm kasın deneyin silahları bakın orda . Böyle saçma sapan konular neden açılır ki ? Ak nasıl kullanılır m4 nasıl kullanılır nasıl ses kasarım vs vs vs . Saçma geliyor böyle şeyler bana . Herkesin kendine göre bi tarzı vardır onu uygular . En güzel kendi tarzını yaratmak . Biri eğilerek kullanır diğeri koşarak . Hangisiyle rahat ediyorsan öyle oyna .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.