Şimdi Ara

Counter Strike Source Yükleme Sorunu ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben counter strike source aldım yüklerken bu resimde gördüğünüz hatayı verdi yoksay dedim aynı hatayı gene verdi yoksay dedikce aynı hatayı gene verdi bu hatayı neden verdi acaba bana yardım edermisiniz yükleyemiyorum half life ile alakalı birşey varmı yoksa bu hatayı ben nasıl giderebilirim yardım edin bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: BuGRaHaN_1989

Arkadaşlar ben counter strike source aldım yüklerken bu resimde gördüğünüz hatayı verdi yoksay dedim aynı hatayı gene verdi yoksay dedikce aynı hatayı gene verdi bu hatayı neden verdi acaba bana yardım edermisiniz yükleyemiyorum half life ile alakalı birşey varmı yoksa bu hatayı ben nasıl giderebilirim yardım edin bana...

http://store.steampowered.com/app/240

• Tamam yeni counter strike source oyununu aldım yükledim yüklendi ama oyun açılmıyor masaüstünde kisayolu var ama tıklıyorum oyun açılmıyor lütfen yardım edin bana nasıl açıcam oyunu ben başlat programlara giriyorum ordan tıklıyorum gene oyuna girmiyor nasıl giricem ben bu oyuna yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuGRaHaN_1989 -- 25 Eylül 2012; 22:34:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.