Bildirim
counter strike source acil yardımm!!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
botu kendinden onun.oyun kurarken seçeneklerden CPU BOT sayısını ayarla keyfine bak
GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 (Rev. 2.1) - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - PALIT EN8600GTS/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - 500 GB SATA HDD -
yüklerken karşıma öyle bişey çıkmadı 1.6 dan bahsediosun galiba ben source yükledim bulabilceğim bi yer varmı yanlız oynamaktan sıkıldım 

_____________________________ World of Warcraft- Frostmane
Crazy Turks-Horde
Karakterler: Dreadar/Puzzlê/Vykela -
arkadaslar lütfen yardım edinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

_____________________________ World of Warcraft- Frostmane
Crazy Turks-Horde
Karakterler: Dreadar/Puzzlê/Vykela
-
oyuna giricen başlıyacan orda konsola basacan yane şu tuş " ordan add_bot weya takımını seçmek istiyosan add_bot_ yazınca altta çıkıyo istediğini dene ben bunları söylüyorum oyunda kötü günlerim geçmedi 

inşallah işine yarar_____________________________ imzam ne olsun acaba buldum:"bilmem"
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler