Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CS 1.5 i kurdum fakat açılmıyor. Bu kısayolun bulunduğu hl.exe dosyası değiştirilmiş yada taşınmış diyor. Acaba başka yüklemem gereken bir şey daha var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: (-Numberone-)

YA BEN ÇOK ACEMİYİM SOURCEYİ YÜKLEDİM DÜŞMAN YOK ORTADA?

Bot patch'ini indir

Çado,böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum,en kısa sürede bilgi edinip yardım etmeye çalışırım

quote:

Orjinalden alıntı: garaser

CS 1.5 i kurdum fakat açılmıyor. Bu kısayolun bulunduğu hl.exe dosyası değiştirilmiş yada taşınmış diyor. Acaba başka yüklemem gereken bir şey daha var mı?

Ne yazık ki oyun CD'sinin yazılım esnasında oluşan bir hata sonucu ortaya çıkmış bir sorun.Yapabileceğin tek şey yeni CD almakTeknik olarak düzeltilecek bir durum söz konusu değil

• arkadaşlar bişey sorcam cs de en güzel hile şu anda ney bilgisi olan varmı konuya pek alakalaı değila ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukon12

arkadaşlar bişey sorcam cs de en güzel hile şu anda ney bilgisi olan varmı konuya pek alakalaı değila ama

Forumda hile paylaşımı yasaktır...

İyi forumlar
  • eline sağlık iyi olmuiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: alemdar23

ya arkadaşlar ben c.s 1.5 var en fazla bir el oynayabiliyorum hangi servere girersem gireyim oyundan çıkıyor ve pingimde 50 yi aşmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

yada sxe bu serverin istegine baglı olarak degisir ya cd ya sxe 2 sinden birisi
  • Arkadaşlar cs 1.6 ile ice world, poolday,awp gibi bölümleri bot atarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim? CS 1.5 var şu anda bende ve ice worldde botlar oyuna 3-4 sn geç başlıyo ve özürlü gibiler çok gıcık oldum bu işe, o yüzden 1.6 alıcam ama onda sorunsuz bi şekilde oynanırmı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

eline sağlık iyi olmuiş

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Arkadaşlar cs 1.6 ile ice world, poolday,awp gibi bölümleri bot atarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim? CS 1.5 var şu anda bende ve ice worldde botlar oyuna 3-4 sn geç başlıyo ve özürlü gibiler çok gıcık oldum bu işe, o yüzden 1.6 alıcam ama onda sorunsuz bi şekilde oynanırmı bilmiyorum

Gerekli bot patchlerini indirerek elbette oynayabilirsin.Forumda biraz arama yaparsan bulacaksındır.Bulsan bile 1.6 oynamanı tavsiye ederim

• eyw saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hertz

eyw saolasın

Teşekkürler
  • cs oynayan arkadaşlara selam yıllarımızı verdik bu oyuna peh =)
  • arkadaşlar server ip girdiğimde bağlanırken böle bi sorun verio nedir acaba ?

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri

nerden nasıl yapabilirim tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaP -- 7 Ağustos 2007; 17:53:32 >

• saol walla çok uraşmış olmalısın. Server kurmayı denicem yakın bi zamanda
  • arkadaşlar ben cs 1.5 servere bağlanırken bu hatayı veriyor

ayrıca arasıra servere giriyor ama beni tekrar atıyor sanırım
    ''your system has been modified please remove the modifications code[64]''

sistemde hile ve hack lari nasıl silebilirim yardımlarınız için şimdide tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonjon58 -- 21 Ağustos 2007; 20:15:27 >
  • V23 Update yi nerden indirebilirim kardes
  •  Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri

arkadaşlar 1.6daki nedir bu hata.. vede çözümü nedir..
  • teşekkürler.
  • hamachiden classc hatası alıyorum daha önce regeditten bişey sil demiştiniz onuda ypatım olmadı yardım pls
  • başımı agrıtan bi sorunla karsınızdayım :D
    arkadaslar cs 1.6 v7 yükledim silah sag ele geçmiyodu arastırdım openGL olması gerekiomus ama görüntü ayarını openGL ye alamıyorum hata verio. Onuda arastırdım ekran kartınıın son versionunu indirmem gerkiomus ama söle bi sorun var Bilgisayarım HP paket oldugundan ekran kartının modelini bilmiyorum ama 512 mb. vista kullanıyorum. swat bile oynuyorum ama bu sorun yaratıo. beni cs siz bırakmayın...

d3d yapınca oluyo ama penceriyi simge durumuna aldıktan sonra ram ekran yapıorum tekrar ekran karanlık kalıo oyun devam edio sesler gelio ama göremiorum çıkmak zorunda kalıorum.. ama opengl için çözüm varsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcelebration -- 11 Eylül 2007; 2:08:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.