Şimdi Ara

Counter-Strike Mouse&Klavye Sorunu !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım bugün ultimate 2008 windows xp kurdum bilgisayarıma sürücüleri yükledim sonra cs sxe flaan derken oyuna girdim ve mouse klavye takılma yapıyor.Yani mesela öne doğru giderken elimi çeksemde hala gitmeye devam ediyoru bi müddet sonra duruyor nedenini anlamadım daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaş varsa veya önerileri olanlar varsa çok iyi olur.

• Ekran kartı driverlerini güncelle,ayrıca DirectX ve anakart sürücülerinin güncel olduğundan da emin ol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Ekran kartı driverlerini güncelle,ayrıca DirectX ve anakart sürücülerinin güncel olduğundan da emin ol...

Sorun bu muhtemelen
  • sölediklerinizi yaptım ne yazikki sorunum çözülmedi zaten daha öncede ati radeon ve epox cd lerinden yükleyip oynuyordum böyle bir sorun olmuyordu cevap için teşekkürler.
  • oyunda bi sorun olabilir
  • Bu dediğinizi arada bir mi yapıyor yoksa sürekli mi yapıyor?
  • oyun oynarken arada bir oluyor bazen normal hareket ediyor mouse klavye hiç beklenmedik bi anda donuyor sonra tekrar düzgün çalışmaya devam ediyor :S format attım yeniden yükledim olmuyorda olmuyor kafayı yicem :@ acaba windows damı bir sorun var daha önce düz xp kullanıyordum şimdi ultimate 2008 diye editli bir xp sistemi kullanıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GKNOGZ -- 1 Ağustos 2008; 16:23:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    bf1 mouse sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı sorun bende de var,arada bi dediğiniz gibi sistem tuşları ve fare hareketini algılamaz oluyor.
    Sorunun SXE ile olan bir uyuşmazlıktan olduğunu düşünüyorum,SXE yokken başıma gelmiyordu.Başka oyunlarda da yaşamıyorum böyle bir hata...Çözümü de pek yok gibi,bulursanız bana da kesin haber edin.

Sırf bu donma yüzünden kaç el verdiğimi ben bilirim.
  • Bendede arada sırada cs de oyun donuyor.10 sn falan sonra düzeliyor.Gercekten cok kötü oluyor hele maclarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 1 Ağustos 2008; 17:04:46 >
  • quote:

Hocam aynı sorun bende de var,arada bi dediğiniz gibi sistem tuşları ve fare hareketini algılamaz oluyor.
    Sorunun SXE ile olan bir uyuşmazlıktan olduğunu düşünüyorum,SXE yokken başıma gelmiyordu.Başka oyunlarda da yaşamıyorum böyle bir hata...Çözümü de pek yok gibi,bulursanız bana da kesin haber edin.

Sırf bu donma yüzünden kaç el verdiğimi ben bilirim.

ilgi alaka için çok teşekkür ederim inşallah çözerim bunu.oynanmaz hale geliyor oyun :@

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Bendede arada sırada cs de oyun donuyor.10 sn falan sonra düzeliyor.Gercekten cok kötü oluyor hele maclarda

evet bu yüzden maçlara giremez oldum.

ayrıca yaptığım deneme sonucu sxe açık olmadığı zaman böyle bir sorun yok artık sxe güncellenmesini beklicez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GKNOGZ -- 1 Ağustos 2008; 17:36:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.