Şimdi Ara

COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE VAC BANNED!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CS GO Ban yedim Başlıkta belirttiğim gibi Yani boşu boşuna yemedim hile yaptım tahmin ediyorum çoğunuz içinizden oh iyi olmuş hakettin dediniz. Hakettim ama sizlere şöyle bir sorum olacak.Banlanan hesabımda 10-20 skin vardı ve değerliydi. Bunları ban yedikten sonra satmak istedim CS GO engelliyor satmamı Ban Yediğim için. Yeni bir steam açtım ve yeniden CS GO satın aldım. Bu skinleri bu hesaba atabilirmiyim veya banlanan hesabımda 220₺ küsür para vardı bu para Ban yemez zaten steam Wallete durduğu için bu parayı nasıl yeni hesabıma atarım veya nasıl kullanırım yeni hesaba skin almak için? Değerli yorumlarımızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni hesaptan bi itemi satışa koy 220tl'den sonra eskisine geçip bu itemi satın ol biraz kayıpla parayı aktarırsın böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eke2152

Yeni hesaptan bi itemi satışa koy 220tl'den sonra eskisine geçip bu itemi satın ol biraz kayıpla parayı aktarırsın böylece.

Teşekkürler mantıklı. Peki skinleri nasıl hallederim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafayasir926

quote:

Yeni hesaptan bi itemi satışa koy 220tl'den sonra eskisine geçip bu itemi satın ol biraz kayıpla parayı aktarırsın böylece.

Skinler patates hiçbir yolu yok bildiğim kadarıyla cm den 220 ye satacaksan bir item 33 tl de ordan gider yeni cs go ile 50 tl kadar kaybın olacak kardeşim geçmiş olsun ama yapmayın işte gaben affetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: batugunner

quote:

Orijinalden alıntı: mustafayasir926

quote:

Skinler patates hiçbir yolu yok bildiğim kadarıyla cm den 220 ye satacaksan bir item 33 tl de ordan gider yeni cs go ile 50 tl kadar kaybın olacak kardeşim geçmiş olsun ama yapmayın işte gaben affetmiyor

Cm ?

• community marketden satmayacakmısınız başka şekilde olmaz zaten sanırım
  • quote:

community marketden satmayacakmısınız başka şekilde olmaz zaten sanırım

Satılmıyor el koymuş CS GO ama birisi takas edebilirsin dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO VAC HATASI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cs go itemi satamazsınız başka bir oyundan varsa olması lazım tf2 yada direk steam ile ilgili bir eşya satılması lazım
  • quote:

Cs go itemi satamazsınız başka bir oyundan varsa olması lazım tf2 yada direk steam ile ilgili bir eşya satılması lazım

Takas olurmu yani anlayamdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.