Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive FPS düşmesi (takılma) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
40.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • menüdeki takılmalar tüm herkezde olur o normal bişey. oyun içinde takılmalar bendede var sadece cs go da oluyor. onu bulabilmiş değilim fps 220 ama arasıra saçmalıyo donmada değil boyle fps 220 iken sanki 30olurda mous kabiliyeti azalır ya onun gibi oluyor çözemedim neden oldugnu
  • Eski x2 270 9800 gt li sistemimde saat gibi çalışan oyun yeni i5 4460 ve gtx 750 ti lı sistemde her oyun açışımda bir defaya mahsus donma yapıyor. Bir saniyelik bir donmanın ardından hemen oyuna dönüyor ama sorun nedir gerçekten anlamadım. Sürücüler güncel, sistemde virüs yok, yeni windowsta kurdum yine çözüm olmadı. Şu -nojoy şeysini deneyeceğim sonucu buraya yazarım.

-nojoy bendeki takılma sorununu çözdü arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolovetsTR -- 3 Ağustos 2016; 1:12:16 >
  • Ben de yeni laptop uma cs go yu yükledim, oyunda fps 120 ile 20 arasında dalgalanıyor. Bir an çok akıcı oynarken bir an takılıyor. Bu sorun muhteşem ttnet in ping I bir türlü sabit tutamamasından kaynaklanabilir mi? 90 olan ping r anda 300 oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 19 Aralık 2024; 14:35:46 >
    oyuna girmeden arka plandaki birçok gereksiz programı kapat, mouse programı, vpn programı, antivirüsü bile kapatabilirsin. ben 4 aydır origini hiç açmadığım halde sistem tepsisinde gözükmediği halde saçma sapan güncellemeye giriyor arka planda (sadece görev yöneticisi ile göreceğin malware falan varsa bunları da kapat yada sil)
    bunlar dışında arkadaşların önerdiği ayarları yapabilirsin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.